De senaste dagarna

Ojdå, några dagar har visst svept förbi sedan jag senast skrev ett inlägg. Helgen kom och gick och den spenderades i Vasa med en del av familjen. På fredagen hade vi vår sista agilitytimme, vilket kändest väldigt tråkigt. Skulle gärna fortsätta hela vintern! Förhoppningsvis blir det att fara på fortsättningskurs i början av nästa år.
På lördagen kom mamma & pappa till Vasa så vi for till stan med dem en stund och därifrån for vi sedan till mässan som ordnades i Vasa i helgen där vi spenderande några timmar. Mot kvällen sen for vi till Sundom där mamma & pappa skulle övernatta hos syrran. På söndagen, efter att ha spenderat natten hemma, for jag och Molly till Sundom igen för att fara med de andra till Öjberget på promenad i regnet. Riktigt mysig promenad trots att det regnade och Molly var smutsigare än vad hon någonsin varit. Sen blev det att mysa inomhus med bland annat Afrikas stjärna. På kvällen blev det att handla och städa i väntan på att Robin skulle komma hem (som jobbade några timmar på mässan) och sen blev det plättar och solsidan som avslut på helgen. Riktigt toppen helg med andra ord!
Ikväll har vi varit och hälsat på Robins brors familj och deras några veckor gamla tjej. Esmeralda (vår guddotter) fick för några veckor sen en liten lillasyster och nu har vi äntligen fått hälsa på henne. En sån söt liten flicka ♥
Kommentera inlägget här: