Pampas 2014

Mitt pampasfirande började i fredags då jag från morgonen tog på mig halaren och for iväg på Åskans pampasfrukost. Därefter blev det lite "mellanfest" hos Sabina med typ cider & kinderägg innan vi for iväg till torget för att se på Oympiaden. Bra feelis var det på olympiaden och mycket bättre väder än förra året! Efteråt blev det pizza innan vi for hem för att göra oss klara för kvällen. 

När jag var klar for jag iväg på balkongförfest till Jeanette (härligt att få inleda balkongsäsongen på hennes takterass!) varifrån vi sen senare for vidare till Rewell Center för kvällsfesten. Dock var nog förfesten tusen gånger roligar än själva kvällsfesten, så jag for hem rätt så tidigt. Men rolig kväll blev det!

På lördagen blev det att stiga upp, göra sig klar och åka iväg på Silliz. Jag trodde verkligen inte att jag skulle orka hålla igång men det var nog så bra feelis att vi var där från början till slut och hade väldigt kul! Efter sillizen for jag hem en stund och sen blev det brygghäng vid stranden med cider och choklad. När solen började gå ner och det började bli kallare for vi hem och resten av kvällen chillade jag bara hemma tills jag somnade i soffan lite innan tio. Sååå där var mitt pampasfirande. Riktigt tillräckligt för min del & roligt har jag haft!
 
 

Min torsdag

Ååh vad jag är glad över att jag valt träning & kroppen framför festande & alkohol den här veckan trots att det är pampasveckan (jag är ingen typisk studerande och måste festa flera dagar bara för att det är pampasveckan - det räcker med en dag för min del) Nu får jag med gott samvete festa till det imorgon istället. 

Imorse var jag en sväng till skolan för ett besök till hälsovårdaren, sen tyckte jag att det var så härligt väder ute så jag tog med mig kameran och for på en kort cykeltur ner till stranden. Kommer inte riktigt ihåg när jag senast skulle ha använt systemkameran, stackarn har fått ligga övergiven under skrivbordet bara för att jag är så trött på den och tycker att den har blivit gammal & dålig (någon som vill köpa mig en ny?). Efter att jag ätit lunch for jag till jobbet, sen till skolan och rakt från skolan till gymmet. Där blev det 1,5h träning med löpband samt mage- och rygg. Avslutade sedan gymbesöket med infraröd bastu & massagestol - HÄRLIGT!

Som bäst sitter jag i soffan och chillar, borde ta itu med en skoluppgift men tyvärr känns det lite jobbigt för tillfället. Ska vel försöka skriva några rader i alla fall innan jag lägger mej i soffan och ser på någon bra serie! 

 

Första halvan av veckan

De senaste dagarna har jag typ totalt struntat i att tänka på skoluppgifter under fritiden, detta för att lugna ner mig lite och få bort stressen & det har nog fungerat. Som bäst mår jag bättre än bra och försöker att inte stressa över skolan så mycket (haha, snart kommer det säkert upp ett inlägg där jag stressar sönder).

I måndags var jag i skolan hela dagen och efter skolan for jag till gymmet på ett benpass. Dock sa min kropp imot av någon konstig anledning (?) och jag kände mej väldigt svag och lite skakig. Men ca en timmes pass blev det i alla fall, med 1/2h löpband (intervaller & backträning) och 1/2h salträning. På kvällen tog vi det bara lugnt framför Talang Sverige (så himla fint att en man hade sökt bara för att fria till sin blivande fru i tv utan att hon hade någon aning! så gulligt.)

Igår var jag i skolan hela dagen, kände mig fortfarande väldigt konstig i kroppen så bestämde mig för att skippa gymmet. På kvällen märkte vi att vår tvättmaskin var sönder, men som tur är tror jag att vi har en "ny" på gång redan! Kan ju inte va utan tvättmaskin numera då man är så van med att ha en... Vi fick i alla fall så "lejdon" efter en stund så vi for iväg på en liten promenad för att klara tankarna och få frisk luft - hjälpte mycket bra!

Idag har jag också varit i skolan hela dagen, efter skolan for jag till gymmet och efter gymmet hann jag bara vara en liten stund hemma medan jag väntade på Robin innan vi tog cyklarna och cyklade iväg till Smedsby för att hälsa på syrran och hennes lilla familj. Åååh så härligt väder det var, fick riktigt ordentliga vårkänslor!

Hade tänkt fara ut ikväll också men bestämde mig för att skippa det, försöker ju att inte dricka så mycket alkohol nu under de här månaderna (som vi har kost- och träningsschema) och ska ändå ut på fredag så det räcker nog bra med en dags Pampasfirande för min del. Nåjå, det blev ett lite långt inlägg nu men ska i alla fall ta och diska samt äta kvällsmål nu så småningom innan jag kryper ner under täcket :)