APRIL

just nu är klockan 00:02. April är här, ett steg närmare sommaren.

sista dagen i mars har jag spenderate mestadels hemma. som sagt ordnade jag upp lite grejjer på min dator och var ute på en promenad med Rocky. solen sken & det var plus 7 grader, men ändå var det inte så jätte varmt, det blåste som vanligt idag igen. efteråt åkte jag och hälsade på mormor och morfar med Janica & Livia. satt mest och pratade, drack varm saft och spelade kort. 

sen har vi också fixat med mitt kakfat som jag köpte på loppis för någon dag sen. det hade en svart rand med blommor på som jag ville ha vit så vi spraymålade den. det tog nog en stund eftersom taldrikarna har en guldkant runt som vi var tvungen att tejpa över och så var vi ju tvugna att måla på flera gånger med några-15 minuters pauser. resultaten såg ut att bli lyckat. hoppas bara det är det när det torkat också. kanske blir att spraya på lite färg igen om några dar. hade tänkt visa lite bilder men det får nog bli imorgon om jag hinner. var med Linda till Emma & Bennet ikväll och det blev senare än vad jag trodde det skulle bli, så nu är det dax för mej att sova. Gonatt :)

sista mars

idag vaknade jag vid 9 tiden men låg ändå i sängen och knapprade på telefon till lite innan 10. då gick jag ner och åt frukost och kollade lite på tv/datorn. nu håller jag på att ordna lite grejjer på min dator. har behövt göra det hur länge som helst men har inte orkat, så bestämde mej för att göra det nu när jag ändå inte har något annat för mej. mest ordnar jag dem så man ska hitta lättare och minska lite, plus att jag överför allt som lämnat på datorn till min externa hårddisk. orkar inte alltid ta fram den när jag ska överföra bilder från kameran så det blir lätt att dom lämnar på datorn och tar upp rum.

sen har jag också raderat lite filmer som jag redan sett och sånt. men ska fortsätta lite till nu och sen ta och gå ut i solen en sväng med hunden :)

en skön simtur

Wohoo vi lyckades! vi simmade 1 km. haha.

Där tidigare tänkte jag nog att jag inte alls skulle orka åka och simma idag. men som tur var ville Janica åka idag istället för imorgon. det var skönt. började med ångbastu, sen simmade vi 1 km plus att vi gjorde lite övningar i vattnet, gick en stund till terapibassängen och sen i både ångbastun och vanliga bastun. borde nog ta och åka till simhallen en gång i veckan. det är så skönt när man väl är där, men att bestämma sig för att åka är alltid värre.

När jag kom hem åt jag två hemgjorda semlor, ananas, flingor och två sura mandaringer samtidigt som jag kollade lite av SOS international och Sveriges mästerkock och till slut kollade jag Salatut elämät. gud vad jag var hungrig efter simningen alltså.

Nu har jag nyss legat ner i min sköna säng i mitt nystädade rum och ska kolla How I met your mother, sen efter ett eller två avsnitt ska jag sova. imorgon har jag inte så mycket planerat. endast att jag ska måla ett kakfat som jag köpte på loppis.. så får se vad annat det blir att göra, någor roligt borde jag nog hitta på eftersom jag har fullt upp & jobbar resten av veckan sen. Gonatt :)