Gott Nytt År!

Nu är vi strax framme i Kstad igen!
Innan vi for var vi via Wasasport också där jag köpte mig ett par
vindtäta byxor (molly rev ett hål i mina gamla...) och slalomglasögon.
Idag är det sista dagen för det här året och kvällen kommer
att firas i Lålby med samma gäng som på julafon.
Ska bli så skönt att bara va hemma och fira med familjen 
 
 

Årets julklappar

I år tycker jag att jag fick rätt så många julklappar & bra sådana! Nedan ser ni dem också (kan hända att jag glömt något). Vissa av julklapparna fick jag & Robin tillsammans!

 
En juicemaskin (superbra!), underställ, hårfön (av Robin), ungsform, tekokare, smyckesskrin
 


Två iittala taikataldrikar (djupa), Lilla My-pyjamas, vintermuminmuggen (av min secret santa, Emma), fotoram, träningssockor, choklad, korsordstidningar, iittala ljuslykta, två handväskor (den övre fick jag av syrran som hon gjort själv av "ölburkskorkar" (eller vad de nu heter, ölburksöppnare?)), Fjällräven Kånken ryggsäck (av Robin)Slalom-/vinterjacka, mössa & vantar från lappland (av Robin), stickade sockor av mormor

Dessutom fick jag en riktigt fin ljuslykta av Jenna
 
Efter att jag öppnat julklapparna jag fick av Robin (ryggsäck, hårfön, mössa & vantarna) ville jag nästan inte ens ge mina åt honom, jag fick ju så himla bra julklappar av honom och vad gav jag tillbaka? utebyxor, simbyxor, colasmak till sodastream, en reflexväst och en t-shorta. Tråkigt va? haha. Hoppas ni fick fina julklappar också :)

Nyårsledigt

Efter två dagars jobb är det återigen dags för en veckas ledighet, härligt! Som bäst sitter jag i soffan och myser i mina nya mjukisbyxor: Imorgon bär det av mot Lålby igen tillsammans med Robin & Molly. Har inte hittat så mycke på mellandagsrean som jag trodde att jag skulle göra... Men i alla fall mjukisbyxorna här ovanför, vanliga svarta mjukisbyxor, en ordentlig reflexväst (en sådan som andas och man kan träna i), två blusar och ett halsband + billigt godis & billigt chips till nyåret: 

 
Vem trodde att man skulle hitta det billigaste snackset på halpa-halli, siwa & tokmanni liksom?