Vår nya familjemedlem

 
Det här är då alltså vår nya familjemedlem, Molly. Vi hämtade henne i fredags och har haft fullt upp sedan dess. Själv har jag inte mått så bra, fick vel någon slags panikångestattack av den stora förändringen i vårt liv. Det var riktigt läskigt, kände inte alls igen mig själv och har aldrig tidigare känt mig så förr (förutom då dagen efter att vi hade reserverat henne, då mådde jag lite likadant några timmar). Jag var väldigt känslig och hade ont i magen hela helgen, mådde verkligen inte bra. Men äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen och mår bättre. Så nog ska det vel bli bra det här också :) & hon har varit så himla duktig och snäll med oss, trots att hon hittar på bus nu som då - men det hör ju till, hon är ju så liten ännu.
 
Dock får ni vänta på bättre bilder, det är nämligen rätt så svårt att fånga denna busunge på bild. 
 

Snart är den vår!

Helgen e här och det blev en väldigt kort arbetsdag för min del idag. For till jobbet till 7 och for hem efter morgonkaffet vid halv 10. Nu är vi nämligen påväg för att hämta hem vår lilla vovve :)))) Det blir att spendera hela dagen i bilen, men det är så värt det! Snart är den vår <3
 
Annars under veckan har vi förberett lägenheten för hunden, shoppat en massa hundsaker och så har jag lunchat med Jeanette, varit på damkväll till MySports med syrran samt varit på middag till Amarillo med Jeanette, Hannah & Sabina. I helgen blir det att spendera all tid med hunden och göra den van vid oss och vårt hem samt åka på 4-års kalas :) Ha en trevlig helg!

Bötombergen och hemmachill

Har haft en riktigt skön & lugn helg hemhemma i Lålby. I fredags var Robin också där och vi var utpå med Linda & Kim och latade oss sedan på soffan resten av kvällen. På lördagen hade jag planerat att ta en låååång sovmorgon när Robin skulle på jobb, men vaknade såklart lite över 8 av att jag var kissnödig. Typiskt. Men det gjorde inget, för istället for jag iväg till Bötombergen på morgonskogspromenad med familjen (bilder nedan). Det var superskönt väder och bara sååå härligt! Sedan senare var vi och hälsade på mormor och morfar och på kvällen hade jag och Livia filmmys med popcorn, honungsmelon & Emil & Ida i Lönnerberga-filmen. Därefter blev det bastu och tv-chill hemma med föräldrarna. 

Idag har jag mest bara städat och fortsatt chillandet. Städade upp i rummet hemhemma för att förbereda lite, eftersom det nästa gång också kommer en liten hund med oss hem. Dock blir det nog först om några veckor! Efter att jag kom till Vasa har jag städat lite lådor, handlat lite, läst bloggar & kollat OTH. Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa en hundbok! Gonatt :)