Fredagsmys

Som bäst sitter jag med Elvira i famnen och skriver lite på en skoluppgift samtidigt som jag kollar lite på X-factor USA medan jag väntar på att svenska X-factor och fredagsmyset ska börja. Sedan jag har kommit hem har jag ätit mat, varit och hälsat på mormor och morfar (där morfar precis hade tänt eld i eldstaden, vad det var skönt att sitta där framför och värma sig när det är så kallt ute), varit till affären samt ätit av pappas goda julstjärnor & risgrynsgröt - sen har jag ju också såklart kollat Salkkarit. Nu ska jag fortsätta gosa med min favvokisse lite och sen blir det så småningom att börja ta fram fredagsmyset - denna gång godis. Det har det inte varit på två månader!

Ha en trevlig fredagskväll, hoppas ni har något gott fredagsmys att tugga på ni också! 

Godis från makuuni

Så var det helg igen då och idag har vi bara haft en lektion - vilket var Avtals- & Obligationsrätt. Den lektionen är alltid lika intressant att va på, men jag känner på mej att tenten om en och en halv vecka kommer att vara svår. Har nog läst en del redan men jag måste nog läsa ganska mycket ännu - det är så mycket man måste lära sig utantill. Tur att vi bara har 2 eller 3 skoldagar nästa vecka så man hinner plugga. 

Efter lektionen var jag och åt med Pamela, Johanna och Jeanette. Sen var jag in via Makuuni påväg hem. Efter två månader utan godis får jag nu äta vad jag vill hela december! (börjar redan idag, eftersom jag har haft strejken med min syster och hon ska på julfest idag - då måste ju jag också få börja med det goda idag hehe). Egentligen är jag inte ett dugg sugen, men bara för att jag får så ska jag äta - det får bli mitt fredagsmys ikväll. Som bäst sitter jag och väntar på att bli upphämtad för att åka iväg hemhem till Lålby i alla fall,  i helgen blir det att jobba & fira Sabinas födelsedag! 

BodyStep

Idag har jag känt mej väldigt trött och slö hela dagen, men jag har endå fått en hel del pluggat men också hunnit slöa framför tv med virkningen i handen. På kvällen for jag med Pamela till gymmet och körde ett Bodysteppass. Det var jäklit länge sen jag var på ett steppass, har typ glömt bort det. Men nu tror jag nog att jag ska börja gå lite oftare på det, förra året var jag ju nästan bara på det! Det var kul att va på det, & jag hade nästan glömt bort hur mycket man svettas på ett sånt pass!

Nu är jag i alla fall mycket piggare & mår mycket bättre än vad jag gjorde innan gymmet! Vilken tur att vi for, trots att jag helst av allt bara skulle ha velat somna i soffan några timmar. Har precis pratat med Marielle i telefon, men tyvärr var det lite dålig sändning (viber). Nu ska jag chilla vid tvn en stund innan ja kryper ner under täcket! Gonatt :)