sista april

idag är det sista april, vilket betyder att det är maj imorgon. snart är det sommar och en massa roliga grejjer på kommande.

idag är en trött dag. examensfesten igår var bra och vi hade väldigt roligt, nästan för roligt. maten var god och humöret på topp hela kvällen lång. 

idag däremot är humöret inte alls på topp, men försöker mitt bästa att pigga upp mej och ska försöka ha roligt ikväll trots att jag jobbar imorgon och inte riktit skulle orka. lite synd att det är vappen, annars hade jag stannat hemma framför tv hela kvällen. har nog funderat på att köra ikväll också men tror nog att jag struntar i det så jag kan dricka några cider i alla fall. hoppas på en kul kväll i alla fall!

Ha en bra Vappen allihopa!

29 april

herregud, var flyter alla dagar, månader, veckor iväg? snart är det redan maj!

det blev inget gym idag heller. istället var jag ute på en promenad i solen med mamma & rocky och sen tränade vi lite med kettlebell ute på gräset. eftersom det inte blev så jättemycket träning så var jag tvungen att göra 100 sit-ups nyss också och ska strax ta och duscha. sen blir det att åka in till stan med mamma. ska bl.a. kolla på skor, handla mat och sånt.
förresten, beställde hem 3 vita sommarplagg från H&M tidigare idag. fick plötsligt lust och hittade några fina plagg som jag ville ha så jag klickade hem dem på samma gång. det stod att de kommer vecka 18 och det hoppas jag verkligen att dom gör. skulle gärna vilja ha dem tills vi åker till Kos!

2a bilden: en bild på dig själv