Världens bästa vän

 

En tisdag med bilder på Molly

Det känns som att varje gång jag tänker att "nu ska jag ta itu med träningen ordentligt" så blir jag antingen förskyld eller sjuk. Idag hade jag bestämt mig för att fara till gymmet eftersom det börjar bli en tid sedan jag var dit sit. Men såklart sitter jag här hemma i soffan med stegring i stället. Typiskt. 
Efter jobbet tog jag i alla fall en promenad i friska luften med Molly och tog även med mig kameran. Tyvärr hann jag knappt se något av solen eftersom jag var lite sent utpå, tog nämligen en sväng via Plantagen på vägen hem från jobbet och dit är det ju väldigt svårt att att bara gå in en snabb sväng... Hann i alla fall knäppa några bilder på Molly innan det blev mörkt och ni anar inte hur svårt det är att få bild på henne, och ännu till när man är ensam och måste hålla fast henne. I och för sig måste jag inte bokstavligen hålla i henne, eftersom jag har ett bälte som hon sitter fast i. Men det är ändå väldigt svårt, hon rör sig mycket och ser heldre ner i marken än upp mot kameran. Men jag lyckades få några helt ok bilder i alla fall. Resultatet ser ni nedan.
 
 

De senaste dagarna

Ojdå, några dagar har visst svept förbi sedan jag senast skrev ett inlägg. Helgen kom och gick och den spenderades i Vasa med en del av familjen. På fredagen hade vi vår sista agilitytimme, vilket kändest väldigt tråkigt. Skulle gärna fortsätta hela vintern! Förhoppningsvis blir det att fara på fortsättningskurs i början av nästa år.
På lördagen kom mamma & pappa till Vasa så vi for till stan med dem en stund och därifrån for vi sedan till mässan som ordnades i Vasa i helgen där vi spenderande några timmar. Mot kvällen sen for vi till Sundom där mamma & pappa skulle övernatta hos syrran. På söndagen, efter att ha spenderat natten hemma, for jag och Molly till Sundom igen för att fara med de andra till Öjberget på promenad i regnet. Riktigt mysig promenad trots att det regnade och Molly var smutsigare än vad hon någonsin varit. Sen blev det att mysa inomhus med bland annat Afrikas stjärna. På kvällen blev det att handla och städa i väntan på att Robin skulle komma hem (som jobbade några timmar på mässan) och sen blev det plättar och solsidan som avslut på helgen. Riktigt toppen helg med andra ord!
Ikväll har vi varit och hälsat på Robins brors familj och deras några veckor gamla tjej. Esmeralda (vår guddotter) fick för några veckor sen en liten lillasyster och nu har vi äntligen fått hälsa på henne. En sån söt liten flicka ♥