Helgen är här

Helgen är här och jag har precis avslutat veckan med några timmar jobb. I onsdags var det dags för Back to Filicia Winter edition. Började med förfest i Johannas nya mysiga lägenhet därifrån vi sen cyklade iväg mot brändö. Jag har aldrig varit där tidigare, och tyvärr hade jag nog för höga förväntningar. Roligt var det, men inte så roligt som jag trodde. Att jag var ganska trött gjorde ju förståss inte saken bättre heller. Men helt bra kväll i alla fall :) Kom hem vid ett och stupade genast i säng. 

Torsdagen spenderades på studiebesök samt en tröttsam lektion i skolan. Resten av dagen chillade jag mest bara. Idag har jag som sagt jobbat, och sen har jag också varit på stan och handlat lite nödvändiga grejjer samt reashoppat inne på Tiimar. Var även en sväng med några trippar åt stackars Celina som har gått och blivit sjuk. Nu kommer strax mamma hit, vi ska äta lunch här och sen fara iväg till loppis med alla våra grejjer som vi ska sälja. Sen bär det av hemhem mot Lålby. 

Förfesten

Påväg dit, jeanette föll omkull, haha!!!
På plats

Detta fyndade jag på rean (tre glasburkar, 4 bordstabletter, översträckningspenna, påskgräs, små kycklingar, telefonskal och ett rosa datorskydd, + ett kort som jag inte kan visa)
 Åre i bilder, del 2

Tisdagen började vi med att åka upp med "tågliften" (kommer inte riktigt ihåg vad den hette), tog sen en annan lift högre upp och där började den dagens åkande.
Visst var vi snygga i backen? haha

Vi stannade också en stund i eventbyn som studentski ordnade. Där bjöds på soppa, tävlingar, musik och lite annat smått. 
Den här dagen tog vi kabinbanan och for ända högst opp, alltså så högt upp som man bara slapp. Där var det väldigt dimmit så man såg nästan igenting... men när man åkt en liten bit började man se bättre. Det var härligt att åka så högt opp, dock var nog liften dit liiiiite läskig. 

Sen blev det Afterski på Fjällgården, och denhär dagen var det bästa Afterski enligt mig. Bandet var bra och spelade bra musik som typ alla känner igen, stämningen var på topp helt enkelt!

På kvällen blev det återigen bastubad och vår lilla bastu var proppfull
Därefter blev det megafest i en av lägenheterna/stugorna i huset där vi bodde, tills vakterna kom och avslutade hela festen...
Men vi fortsatte i vår stuga med ett lite mindre gäng (fick nog en varning vi också sen...), snapsvisor och norska var kanske kvällens tema?
Lätt bästa kvällen!
 

De senaste dagarna

Jag har rätt så fulla dagar nu, så har inte riktigt orkat blogga... Över helgen var ja i alla fall hemhemma i Lålby. Där var jag på några promenader med syrran och mamma samt på en promenad med Jenna, chillade, lekte med Livia, hälsade på hos mormor och morfar, gjorde på fotobok, spelade monopol och sånt. Rätt så lugn och skön helg med andra ord. 

Den här veckan började med att jag i måndags jobbade från morgon och sen var jag i skolan till halv fyra ungefär. Sen kom Janica & Livia hit på besök, så det blev att spendera kvällen med dem. Senare på kvällen kollade jag och Robin lite tv och så prissatte jag lite loppiskläder (har äntligen bokat loppisbord!). Idag har jag varit i skolan från 8-14 ungefär, varit på ett fitball pass och resten av kvällen har jag kollat tv, sytt några halarmärken, prissatt kläder och gjort på en bokföringsuppgift. Nu börjar jag bli väldigt trött så jag ska strax ta och krypa ner under täcket, imorgon kanske ni får se lite mera bilder från Åre :) Gonatt!