Villavslutning

Så var helgen och villavslutningen över för denna gång. Är tillbaka i Vasa och har varit till gymmet på ett bodystep-pass samt ett besök i infrarödbastun. Nu ska jag precis göra i ordning en smoothie till kvällsmål och mysa ner mig i soffan framför ett One tree hill-avsnitt. Men först lite bilder från villavslutningen:
 
Villavslutningen spenderades såklart på villan, med familjen & Robin. Vi åt god mat, badade bastu, åt kräftor, stekte våfflor, njöt av det fina vädret, sköt raketer och bara vaa helt enkelt. En riktigt bra och härlig dag och kväll som slutade rätt så tidigt eftersom jag var så himmelens trött och hade huvudvärk. 
 
 
 

Helg & villavslutning

Så var det återigen helg och ingen helt vanlig helg heller, eftersom det är villavslutning. Under de senaste dagarna har jag varit på gymmet där jag varit på ett tbc-pass, rpv-pass samt varit i infraröd bastun. Jag har också fått ordning på mina mappar och papper hemma, handlat nya gymskor, kollat på Fyra födelsedagar & ett fiasko med Josefin & Jeanette och igår kom jag hemhem till Lålby. Så igår efter att vi kommit hit for jag med Janica, Livia & pappa till simhallen och på kvällen kom Robin hit. 
 
Nu ska jag fara och handla och sen blir det att fara till villan och spendera hela dagen där med familjen :) Trevlig villavslutning på er!
 
 

Morotssemlor & speciella moln

Idag har jag gjort lasagne & bakat morotssemlor. Borde baka något annat ännu till också, eftersom jag har en jäst som snart går ut, men får se om jag har tid...  Dessutom vet jag inte vad jag ska baka, eftersom vår frys är fullproppad och det inte riktigt ryms något dit mera. Har också kollat gårdagens PH-avsnitt mellan varven och som bäst sitter jag i soffan och funderar på om jag ska fara till gymmet eller inte. Men tror nästan att jag skippar det, eftersom jag planerat att fara både imorgon och på torsdag också. Annars blir det träning i 5 dagar i streck, så kanske lika bra att ha en vilodag idag! 

Så istället blir det väl att fortsätta orda mina papper & mappar och kanske göra lite på en fotobok. 

En sån här speciell himmel var det utanför mitt fönster igår, tycker det hela tiden är konstiga moln och sånt nu...