Helgen och sånt

Jag tänkte nästan säga att jag varit nästan helt "datorfri" en vecka, men så kom jag på att jag sitter framför datorn nästan hela dagarna på jobbet, haha. Men min egen dator här hemma har jag knappt rört den senaste veckan, enbart för att betala en räkning typ. Har helt kopplat bort allt som har med skolan att göra den här veckan ("sportlov" ni vet) och istället fokuserat på jobbet och lediga lata kvällar. 
 
& med tanke på senaste inlägget så blev helgen lite bättre än vad jag hade väntat mig. Var ju helt säker på att jag skulle ligga i magsjuka hela helgen, men så blev inte fallet. På lördagen mådde Robin lite bättre och vi bestämde oss för att åka iväg till Kstad. Jag spenderade helgen hos mina föräldrar och han hos sina. Jag var med mamma, min syster och hennes dotter till simhallen, hälsade på hos mormor och morfar två gånger, var ute med hundarna flera gånger, hade lördagsmys framför melodifestivalen och tog det lugnt. Det blev alltså en riktigt bra helg till slut! 
 
Jag är ganska säker på att alla hälsoshottar (citron&ingefär), och andra shottar jag tagit för att inte bli sjuk, hjälpt mig att hållas frisk. Jag verkligen hatar shottar och brukar oftast inte klara av att ta en hel shot på en gång, men när det gäller att hållas frisk så då banne mig går det nog!
 
(nu kommer jag ju heeeelt säkert att bli sjuk....)

Väldigt opassande och irriterande

Ååh vad irriterad jag blir! Jag hade verkligen sett framemot kommande helg väldigt mycket. Flera helger har jag varit hemhemma i Kstad och varit tvungen att göra uppgifter och läsa på tent. Äntligen kommer en helg då jag skulle vara heeelt ledig och till och med hinna och hälsa på Robins familj. Och vad händer? Robin kom hem tidigare från jobbet idag och har sedan dess legat på soffan, lite feber och magsjuka (troligen). 

Alltså vad betyder då detta? Såklart att jag kommer att ligga hemma sjuk hela helgen också och inte ha möjlighet att åka till Kstad. Det är vel klart att de inte vill att jag ska komma dit och smitta ner alla andra. Så typiskt,  dessutom har jag tent imorgon.......

Onsdag

De senaste dagarna har jag känt mig lite konstig. Har haft huvudvärk nästan hela tiden och emellanåt har jag mått jättekonstigt, dessutom har jag känt mig trött. Får vel bara hoppas nu att man inte blir sjuk, har verkligen inte tid med något sånt nu. 
 
I måndags skrev jag tent (som förövrigt gick superbra och jag fick en femma) och jobbade. Igår försökte jag läsa lite på tent, var i skolan några timmar och en sväng till gymmet. På kvällen var vi och hälsade på till Sundom (Robins brors familj) där det var fullt hus och bjöds på fastlagsbullar i mängder. Idag har jag också planerat att läsa på tent hela förmiddagen innan jag far till skolan, sista tenten på ett tag nu!
 
Här kommer några bilder till från söndagens promenad på åkrar: