19 år idag!

nu är jag äntligen 19 år! 

inatt när jag kom hem låtsades Robin sova och när jag lade mej bredvid honom så fick jag två presenter :) hihi. sen imorse väckte han mej med ännu fler presenter. när vi kom ner stod en jordgubbstårta + en massa annat på bordet, gott gott! :) 

nu ska jag fortsätta att fira min födelsedag :) vackert väder har vi i alla fall!

fotograferat i solen

nu har jag varit ute och fotograferat, 443 bilder blev det.  orkade inte ligga i solen och slöa så jag och mamma bestämde oss för att köra en sväng och fotografera lite blommor. mamma körde och jag satt bredvid med kameran klar ifall vi skulle se något intressant. det blev visst inte att fotografera endast blommor. på vägen såg vi även två väldigt stora fåglar, en stor och fin fjäril samt en hjort som jag fick någotlunda bra bilder på :) nöjd! borde göra det lite oftare, blir så sällan att man åker ut och fotograferar. det var i alla fall riktit roligt, speciellt när man såg några djur också. var även en sväng och hälsade på mormor och morfar på vägen hem. nu ska vi käka sallad & pizza och sen ska jag duscha håret, chilla lite och göra mej klar för jobb ikväll. 

4/443 bilder som jag tog för en stund sen...29 juni

Godmorgon!

idag har vi också vackert väder men det blåser lite. har inte varit ute än men jag ser det inifrån. steg upp för en halvtimme sen och ska snart äta frukost samt kolla 90210. igårkväll slutade jag jobbet 00:15 och efteråt mötte jag upp Emma & Bennet som nyss hade kommit hem från Norge, snackade en stund och sen åkte vi hem.

ikväll blir det att jobba samma tid och imorgon och på fredag är jag ledig. då ska det bli födelsedagsfirande. kollade just på väderrapporten och nu har de ändra att det ska bli kallare än vad de visade för någon dag sedan. och på fredag ska det tydligen regna. tråkiigt. 

nej nu kurrar min mage så hemskt att jag bara måste äta något.