Haft busungar på besök

Ikväll har jag haft Janica, Jonas, Livia, Daniel, Lotta & Celina på besök. Ungarna har busat på och så har vi ätit glass och druckit te/kaffe. De åkte för ungefär en timme sen & nu har jag redan tråkit, för inom den timmen har det vari två män här som har hämtat vårt tv som skickats iväg på service. Gissa hur tråkigt de är nu då både tv & datorn är på service...

Det finns ju verkligen ingenting att göra... Så det blir vel att snart krypa ner under täcket och läsa och sen sova. Imorgon har vi skola hela dagen & sen är det heeelg!

Soffhäng

Jag vill bli frisk! Trodde att det skulle bli bättre av att sova ordentligt men nej, det blev det inte. Det blev nästan värre. Så hela förmiddagen har jag legat i soffan i mjukiskläder och kollat The O.C. med finrexin och en hop med näsdukar...

Har precis gjort mej klar och ätit lite lunch och ska snart gå iväg till skolan för dagens enda lektion. Det var verkligen tur att jag bara har en lektion idag... Så nu ska jag chilla en stund till innan jag sticker iväg!

Kvällsmål

Vi började vår kväll med att jag & Hannah for en stund till Sabina. Därifrån for vi sedan till Hoviska där det var parkhäng med vyhss. Drack, snackade & spelade kubb. Mindre folk än väntat men helt roligt i alla fall. Därefter var jag och Hannah en sväng och hälsade på Sofia & Sabina innan vi åkte hem. Nu ska jag chilla framför tv en stund samt äta lite kvällsmål & dricka finrexin. Orkar inte va sjuk mera! Imorgon har jag i alla fall bara en lektion så då har jag tid att vila i alla fall!

Mitt kvällsmål