Fredag

Jag är fortfarande väldigt förskyld, mest snorig & hostig (kan man ens säga så?). Har varit på hela två lektioner den här veckan och så var jag och jobbade lite igår och idag. Hade ingen skola idag så slutade jobbet redan vid tio och har firat helgen sedan dess. Dock började det inte så riktigt bra... Efter jobbet var jag och handlade och när jag kom hem satte jag det som skulle till kylen i kylen och sen tog jag molly och for ut med henne. Nåja, när vi skulle gå in igen märker jag att jag inte har någon nyckel... och ingen telefon heller. fjsdflkmliusnceö. 
 
Nåja, fick låna telefon av en granne som råkade vara i trappuppgången och disponenten kom efter några minuter och släppte in mig, så jag behövde inte vänta så länge som tur var. Men så himla irriterande. Har länge föreställt mig den situationen att jag skulle fara ut med Molly i lite kläder och glömma både nyckel och telefon inne. Kläder hade jag ordentligt på mig i alla fall men resten... typiskt. Haha nåja, vi får vel hoppas att de inte händer igen. Kostade mig nämligen tjugo euro (fast jag trodde att det var dyrare?). 
 
Har även fixat ett pepparkakshus idag. För första gången fuskade jag och köpte färdiga bottnar eftersom jag knappast kommer att ha någon tid att göra ett helt eget hus. Som bäst är det Robin som står i köket och bakar pizza, sen blir det fredagsmys framför idol och imorgon bär det av mot Lålby för lillajulsfest. 
 
 

Sjuk

I söndags storstädade jag och Robin och sen satte vi upp julpynt lite här och där. Därefter blev det att fara iväg på 3-års kalas till Sundom. Dessa två sakerna borde jag ha skippat, för trots att jag kände mig riktigt förskyld så försökte jag strunta i det och fortsatte bara att städa och sen for vi iväg på kalas. På kvällen då jag egentligen skulle till gymmet med Jeanette, låg jag istället hemma med feber. 
 
Skolan började igår men själv har jag inte varit i skolan ännu. Så himla typiskt att bli sjuk då skolan börjar så man missar de första lektionerna i alla nya kurser. Två senaste nätterna har jag sovit väldigt dåligt. Har varit riktigt förskyld och haft kring 38 graders feber (vilket jag sällan har, brukar oftast bara ha stegring). Har haft huvudvärk, ont i öronen, ont i halsen och bröstet, varit supersnorig och allt vad en ordentlig förskylning innebär. Just nu kan jag vel säga att jag börjar bli trött på att ligga i soffan med alla mediciner och buntar med snorpapper.  Igår gjorde jag inget annat än kollade One tree hill från morgon till kväll. Var dock några gånger ute med Molly, men så mycket annat gjorde jag inte. På kvällen då Robin kom hem så bytte vi till Prison break. 
 
Nu börjar jag i alla fall känna mig lite bättre och piggare, så jag hoppas verkligen att jag får sova ordentligt i natt och att jag blir helt (åtminstone någorlunda) frisk under natten. Orkar.inte.vara.sjuk.mera.
 

Tillbaka i Vasa & julfest

I torsdags tog jag det mest lungt, var ut med hundarna , hälsade på hos mormor och morfar och så var jag och mamma på lunch till stan. På kvällen bar det av mot Vasa igen och resten av kvällen tog jag det mest lungt för att försöka bli frisk. Igår var jag på ett Bodypass och i infrarödbastun med Jeanette på dagen och på kvällen var jag till Strampen på julfest från jobbet. Superduper god mat hade dom, och väldigt mycket att välja på också. Julbord till förrätt med en massa godsaker, till huvudrätt tog jag ox och till efterrätt var det stående bord med en massa godsaker. & allt var så himmelens gott! Men godaste var nog chokladkakan som fanns på efterrättsbodet, aldrig smakat en så god chokladkaka!
 
Nåja, idag har jag i alla fall julstädat lite och börjat fundera på julpyntandet. Vill städa först, så kanske julpyntar imorgon då jag förghoppningsvis hunnit städa klart. Har lyssnat på julmusik hela morgonen och fått riktigt julfeelis. Nu ska jag dessutom ut på julshopping med Jeanette, ännu mera julfeelis!