Vår lilla 1-åring

I måndags fyllde vår lilla plutt hela 1 år. Då jag kom hem från jobbet gav jag henne en ny leksak som present, den som syns på bilden ovan och den var väldigt omtyckt genast. På bilden syns det också att hon busat lite med blomkrukan under dagen, ajaj. haha!

Semesterveckan

Semesterveckan kunde inte ha varit bättre. Känner verkligen att jag haft en ordentlig semester, trots att jag bara haft ledigt en vecka. Åtta dagar i rad har jag badat bastu & simmat, en del dagar till och med fler än en gång. Jag har spenderat mycket tid med familjen och kusinerna, varit på stugan, varit till Kangasjärvi (där vi också badade bastu och simmade), hälsat på hos Robins föräldrar, varit till mormor och morfars stuga, varit på kalas, köpt och rensat jordgubbar, varit till Jungman, ätit campingglass, varit till stranden och så vidare. Det bästa har ju nog varit att kusinerna varit här och att resten av familjen också haft semester. 
 
Har haft tur med vädret också eftersom de hade lovat regn flera dagar men det har knappt regnat alls (förutom idag då förståss) och flera dagar har det varit riktigt varmt och fint väder. Idag har jag kommit tillbaka till Vasa. Har varit och handlat, slökollat lite serier samt packat upp. Kände att jag behövde en sista slökväll innan vardagen börjar igen, så nu ska jag kolla igenom lite bilder jag tagit under semestern och sen kolla serier resten av kvällen.
 

Härliga semester

 
Sitter som bäst på stugan och njuter till fullt av ledigheten. Har varit på stugan sedan söndagen och detta blir nu tredje natten i rad som vi sover här. När man är här så toppar man verkligen semesterkänslorna, det är det här som är semester liksom. Att bara vara på stugan, inte behöva tänka på något speciellt utan bara simma, bada bastu och göra precis det som man känner för. 
 
Sedan vi fick semester i fredags har vi badat bastu och simmat minst en gång per dag (eller åtminstone jag). En dag har vi varit på mormor och morfars stuga och resten av dagarna på vår stuga och badat bastu. Så himla härligt! Det har varit rätt så varmt i vattnet också så att man faktist har kunnat simma ut ordentligt och fara i flera gånger om. Även Molly har badat mycket de senaste dagarna, hon älskar verkligen att simma. Direkt hon får chansen springer hon ner till vattnet och badar, dessutom ser hon så lycklig ut då hon får simma.
 
Nåja tänkte bara kika in och uppdatera lite om semestern, nu är det dags att krypa ner under täcket och sova.