Fredagkväll

Det blev inte riktit som planerat. Jag spelade inte sims utan istället kollade jag igenom lite bilder och rätt så snart vaknade celina och vi alla åt mat. Sen for jag, Celina och mamma och hälsade på mormor och morfar innan vi förde hem Celina.

Efter det har jag försökt plugga lite och sånt, har även startat the sims men det tog endast några minuter innan jag stängde av det igen. Så istället kollade jag ett avsnitt av Gilmore Girls.

Ikväll (eller rättare sagt snart) ska jag ut med Hannah en stund. Får se vad vi hittar på. Det är rätt så kallt ute så jag har på mej en tjock stickad tröjja eftersom jag verkligen vill ha på mej läderjackan, hihi. Det är faktist väldigt tråkigt väder ute. Hoppas det blir bättre snart!

Varför varför varför?

VARFÖR snögar det ute? det får det verkligen inte göra nu. Det är ju nu som  sommaren ska komma och det ska bli varmt. Det skulle nästan hellre fått vara regn som kom ner... tråkigt.

Idag steg jag upp vid 8 och började min morgon med att äta frukost, leka med Celina och göra mej klar. När klockan närmade sig 10 åkte jag iväg på arbetsintevju till stan och det gick riktit bra. Det lät lovande men de skulle höra av sig ännu nästa vecka så riktit 100 procent säkert är det inte. 

Nu sitter jag här och ska läsa lite och därefter har jag bestämt mej för att spela lite Sims 3. Sjuukt länge sen jag spelat och nu ska jag nog testa att spela lite. Får se hur länge jag orkar. Brukar tröttna rätt fort. & dessutom kanske Celina hinner vakna innan jag ens hinner börja spela. hehe.

Kristinestad

Orkade inte starta datorn mera så det blev att mobilblogga istället. Nu är jag hem-hemma igen och har varit ute på en 6km promenad med mamma och rocky samt varit i bastun. Det var riktit skönt med en promenad, trots att det var lite kallt.

Nu sitter jag och ser på tv men ska strax krypa ner under täcket så jag är pigg imorgon. Börjar också bli väldigt trött.