Tröttis

Idag har jag haft en kort skoldag som bestått av data, lunch & grupparbete. Efter skolan har jag försökt plugga, men shitt vad trött jag blev plötsligt. Mina ögon ville bara gå fast och jag kom inte ihåg nåt av det jag läste. Så det blev att lägga sig på soffan en stund istället och kolla gg. Är så himla glad över att jag inte köpte någon sitzbiljett till kvällens sitz (som jag först hade tänkt göra) för jag skulle verkligen inte ha nån lust eller ork att festa.

Nu ska jag chilla en stund till innan det blir att gå iväg till gymmet med Jeanette. Hoppas jag blir lite piggare av det, det brukar man bli i alla fall.. Ikväll står TBC på schemat!

Ännu är jag frisk!

Har inte blivit sjuk ännu, men måste nog säga att det är väldigt konstigt om jag inte blir det. Men man kan ju alltid hoppas att jag är lite immun den här gången.

Annars då? Lördagen var det chillkväll hemma med familjen, på söndagen var jag riktigt slö och trött (jag som skulle träna!), men när ja kom till vasa fick jag lust att städa så städade så mycket jag orkade och sen kollade jag GG resten av kvällen.

Igår och idag har jag varit i skolan. Igår fortsatten jag med städandet på morgonen och efter skolan var jag på RPV. Därefter gjorde jag skinkfrestelse för första gången och det blev faktist riktigt gott! Robin gillade den också :)

Idag efter skolan var jag på Piloxing med Pamela och sen var jag i infrabastun och satt en stund i massagestolen innan jag for hem. Härligt! Sen har jag bara slöat framför tvn och pluggat lite arbetsrätt. Nu är det sovdags!

Magsjukan har anlänt

Oj, det verkar vara en ingen-lust-att-blogga period på gång ser jag...

Under de senaste dagarna har jag i alla fall tränat allt för lite, vi har haft flera dagar vattenavbrott i lägenheten, varit på ett Bodysteppass, hälsat på i Smedsby, varit på bio med Robin och sett The impossible (som var riktigt bra och värd att se, trots att den var hemsk & sorlig också), vaknat klockan 5 för att åka hemhem till Lålby med brorsan och Celina, pluggat finska, engelska & spanska, jobbat och chillat. En väldigt kort kortfattning av de senaste dagarna. Men shitt vad domhär helgerna går snabbt, trots att vi är lediga på fredagarna! 

Helt säkert som straff för att jag tränat så har magsjukan kommit till huset. Livia spydde för en stund sedan och gissa vem som åt av samma sked som hon för en stund sen? Nåväl, någongång skulle den vel ändå kommit. Lite synd bara att jag inte tränat så mycket under senaste veckan, för om jag blir sjuk nu kommer det nog gå flera dagar innan jag kan träna igen. Typiskt. Sen hoppas jag också att mormor och morfar klarar sig från magsjukan. Tycker att det borde räcka för dem nu eftersom dom båda varit sjuka sedan julen och fortfarande inte är helt friska. 

Ikväll hade vi tänkt åka och köpa något gott att äta men vi får se hur det blir med det, blev lite längre nattningstid och så nu då Livia blev sjuk. Kanske vi hittar något i skåpet! Tråkigt bara att det inte kommer något på bra på tv...