ny telefon på gång?

innan jobbet blev det att åka på telefonjakt med Jenna. vi visste inte riktit vad vi skulle göra så vi åkte till alla 3 affärer här som säljer telefoner och kollade runt lite. jag vill så gärna ha en ny telefon men vill inte sätta ner så mycket pengar på en. hittade en väldigt billig en som kanske jag ska köpa. den var faktist under 100 lappen! men får se hur det blir. så jag inte ångrar mej efteråt. har kollat runt lite på nätet och det finns både bra och dåligt med den. kameran var tydligen rätt så dålig, men jag brukar ändå inte ta så mycket bilder med telefon. ljudet var inte så jätte högt, vilket inte är så bra för mej som annars också har dålig hörsel... men den var billig och annars rätt så bra :) det fanns ett annat alternativ också men den var dyrare.... vi får se, blir nog att åka dit någon dag igen och fundera. min telefon börjar bli så dålig på alla vis. skråmor över allt, dåligt ljud osv... dessutom så har jag tröttnat på den.

ojj, det blev visst en hel del om telefoner här. kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen, jobbat sedan 4. nu ska jag byta kläder, tvätta bort sminket osv.. & sen krypa ner under täcket och se på första avsnittet i säsong 4 av HIMYM

GONATT

sista februari

så är det måndag igen, vilket är ganska skönt egentligen. inte för att man känner någon skillnad på helg och vardag nu mera när man inte har skola... jobbar ju ändå både helg & vardag. men det känns ändå skönt med en ny vecka. dessutom så är det ju också sista dagen i februari. tänkt vad tiden går snabbt! 

igår kväll gjorde jag & Robin tortillas här hemma. Sen kollade vi Solsidan, Minuten och lite av Wallander. Robin gick och la sig tidigare än mej eftersom han skulle upp till jobbet idag medan jag låg bredvid honom och kollade How I met your mother. det är ju såååå bra! kollade ut tredje säsongen idag. 

hittills idag har jag bara slöat. vet inte varför jag är så himla trött varje morgon och inte orkar stiga upp i tid. får hoppas det blir bättre mot våren när det blir ljusare. det börjar vel bli dax att sminka mej nu och så, tror jag blir tvungen att gå ut en sväng med hunden också... får se vad det blir att göra resten av dagen. ska jobba klockan 4. skönt med endast 3 dagars jobb denhär veckan.

resan till IKEA

var nere och drack ett glas oboy & märkte dessutom att mitt öga är lite uppsvällt. usch, hatar när det är något fel med ögonen, det är så himla irriterande. 

prövar för första gången dataunderlaget som jag köpte i Ikea i fredags. ni vet ett sånt som man kan ha datorn på när man har den i famnen. fan vad bekvämt!

just det, har inte uppdaterat sedan i fredags. det trodde jag att jag hade gjort... åkte som sagt till IKEA i Tammerfors med Robin, Emma & Bennet i fredags. på väg dit körde vi via Björneborg också + att vi hade några pauser. gick runt hela dagen på Ikea sen. Jag & Robin köpte bl.a. 6 st vinglas, 6 st tekoppar med taldrikar, ett pack med 18 taldrikar (6 små, 6 stora, 6 djupa) och 12 vanliga glas. på vägen hem stannade vi endast 1 gång. jag skulle vila en stund och sa till Robin att han fick väcka mej sen så han inte behöver köra ensam (vi åkte med två bilar). sen när jag vaknar så är vi typ 15 km hemifrån. till en början trodde jag inte på Robin när han sa det, men så såg jag en skylt och märkte att vi snart var hemma. jag som bara skulle vila några minuter sov nästan hela vägen. stackarn var tvungen att köra den långa vägen helt själv utan sällskap... men men, det var i alla fall en riktit bra dag! 

nu ska jag ta och se på how i met your mother kanske... men samtidigt har jag lust att kolla på mumin. hehe. vi får vel se vad det blir. fan vad mitt öga irriterar!