Tillbaka till vardagen

Jag kan inte annat än längta tillbaka till värmen. Det är det som är det värsta med att resa, det känns så tråkigt att komma hem och återgå till vardagen efter att man slappat och haft det skönt i en hel vecka i värmen. Bilden ovan är tagen en morgon då jag och syrran var på morgonlänk och såg på soluppgången, det var riktigt fint att va uppe på sanddynerna vid soluppgången och soluppgångar är ju alltid så härliga i södern.
 
Annars under helgen har jag försök komma mig in lite i vardagen igen, har nämligen försöka läsa på tent hela helgen. Dock har jag inte alls haft någon motivation eller ork till det, så bra kan jag vel inte säga att det har gått. Det borde ju vara lätt att läsa till tent nu med tanke på att det är min (förhoppningsvis) näst sista tent i skolan, men inte... Så istället har jag bland annat hälsat på hos mormor och morfar två gånger, bakat bulla till mormors födelsedag som är på kommande, gosat och varit på promenader med hundarna, gosat med katten, slöat, läst ut en bok (otroligt att JAG har läst ut en bok) och spenderat lördagskvällen med vänner & Smartare än en femteklassist.
 
Det var det. Nu ska jag bara hoppas på att jag kommer in lite i vardagen igen imorgon och kan koncentrera mig på morgondagens tent, slutarbetet och jobbet innan det blir påskledigt. Så skönt att det är två korta veckor efter varandra nu, dock har jag mycket att göra också så de känns nästan lite för korta!
 
 

Maspalomas - hotellet

Var precis i bastun för att värma upp mig lite (fy vad det är kallt här, vill tillbaka till värmen!) och märkte till min förvåning att jag nog fått mig en helt bra bruna under resan ändå. Kände tidigare att jag inte riktigt fått någon färg, utan mest bränt mig (nog för att det blir brunt det också), men nog har jag fått tillräckligt för att täcka min annars väldigt bleka hud. 
 
Jag tänkte börja med att berätta lite om hotellet som vi bodde på under vår resa i Maspalomas. Hotellet hette Tabaiba Princess, var ett fyra stjärnigt hotell och satt ihop med ett annat hotell som hette Maspalomas Princess. Hotellen var precis likadana och hade bland annat program, aktiviteter och poolområdet gemensamt. Det var ett väldigt fräscht & fint hotell med ett stooort poolområde med flera poolbarer och pooler. Personalen var hjälpsamma, trevliga och kunniga. 
 
Rummen var också riktigt fina och fräscha. Det ända som jag tyckte var lite dåligt var de avlånga och platta kuddarna och rätt så skarpa sängarna, vem sover med en (väldigt) avlång kudde liksom? haha. Men jag klarade mig bra i alla fall.
Utsikten från vår balkong var också fin, lite synd att vi inte hann spendera så mycket tid där bara...
Och till slut poolområdet/utomhusområdet, bilderna är tagna vid olika tidpunkter på dygnet... tidigt på morgonen, dagen och på kvällen. Dessa bilder visar verkligen inte hela området, utan bara en del av det. 
 
Det fanns också en minigolfbana, tennis- och fotbollsplan på hotellområdet. På minigolfbanan fanns det en massa sköldpaddor som simmade runt :) 
 
Sammanfattningsvis tycker jag att det var ett riktigt bra hotell som ja verkligen skulle rekommendera. Vi hade All inclusive under resan, och eftersom hotellet verkar vara ganska uppbyggd på det så skulle jag även rekommendera att ha All inclusice om man bor på hotellet. Det finns inte så många restauranger i närheten nämligen och maten på hotellet var riktigt bra. 
 
 
 

Hemma igen!

Jag är hemma igen efter en superduper härlig semester i Maspalomas. Som bäst sitter jag i sängen och drömmer mig tillbaka... Just nu har jag ingen lust alls att återgå till vardagen, istället skulle jag mer än gärna ha stannat minst en vecka till. Men det hade jag nog inte klarat av med tanke på hur mycket jag saknar Molly. Tror nog att det kommer att ta några dagar innan jag kommer in i allt här hemma igen och så, men jag hoppas det går snabbt för jag har nämligen mycket att göra de två kommande månaderna. (tänk att det snart är april!!!)
 
Annars känns det som jag har mycket att ta itu med också. Har varit helt utan internet hela resan (så himla skönt!) så måst läsa mig i kapp lite, hahaha. Jag ska försöka uppdatera mera om resan senare också, men nu är jag rätt så trött så jag ska nog krypa ner under täcket och läsa lite och sen sova. Imorgon åker jag hemhem till Kristinestad och får äntligen se Molly <3