slöa jag

Usch vad jag känner mej dålig nu.. istället för gymmet lämnade jag hem och var ner till siwa & köpte chips... Detta får vara enda gången!! Var i alla fall tvungen att göra lite arm- och magövningar så det skulle kännas bättre. men jag känner mej bara så slut... orkade helt enkelt inte.

Hade i alla fall besök av Linda tidigare, vilket var väldigt trevligt. Nu har jag precis kollat salatut elämät och nu ska jag göra i ordning en frukttallrik, lite chips och något att dricka och sen se på någon serie, kanske ett avsnitt av Revenge! Klockan nio kommer det i alla fall Sveriges Top model som jag vill se på.

Sista Januari

Serveringsprovet gick helt bra sist och slutligen. Borde verkligen inte varit så nervös som jag var, för det gick snabbt över och var inte så "hemskt" som man hade inbillat sig. Kunderna var i alla fall nöjda! Gjorde några få fel/misstag, men det gjorde nog inget. Så blir det när man är nervös och inte tänker på allt helt. Men vi blev alla godkända i alla fall. & herre gud vad skönt att ha det förbi nu! Endast köket kvar, men det är jag inte alls nervös för, inte än i alla fall. 

Har precis räknat några matteuppgifter, men gav rätt så snabbt upp. Har ändå räknat igenom allt så kan jag det inte nu så får det va. Det får gå som det går, har ändå fått 5 i de två senaste tenterna som hör till samma kurs. Nog blir jag godkänd i alla fall, så mycket kan jag nog. 

Sitter i soffan och kollar på tv nu och är trött, väntar på att Linda ska komma hit. Sen efter 6 ska jag till gymmet, men just nu känns det inte alls lockande. Känner mej helt slut.... Men blir nog bara piggare av ett gympass. Dessutom hinner jag inte med så många andra pass denhär veckan så måste nog gå ikväll. BodyStep blir det ikväll också!

Serveringsprov

Jag kunde sova inatt trots att jag var nervös, men dock tog det en stund innan jag somnade och därefter vaknade jag några gånger under natten. Men det gick bra endå. Nu sitter jag här och äter frukost och ska strax börja klä på mej och sen så småningom börja bege mej mot skolan. Usch vad jag bara vill att denhär dagen ska vara över. Vill verkligen inte ha detta serveringsprov. Hur kan  man ens va såhär nervös? Gillar inte praktiska prov... Hoppas vi får nöjda kunder!