Fredag

Klockan tickar och jag har haft fullt upp hela dagen. Jobbade 10-16 och därefter började jag direkt planera inför imorgon, då jag ska fira min födelsedag. Har varit till villan och fixat och handlat. Däremellan har jag också hunnit leka lite med Livia. Dessutom har Robin kommit hit också. Min sista kväll som tonåring nudå. Man börjar känna sig gammal. 

Men nu börjar jag bli rätt så trött men magen kurrar också så jag måste äta något innan det blir att krypa ner under täcket och vänta på morgondagen. Trots att det kommer att regna hela dagen imorgon så hoppas jag att det blir roligt! 

Andra skedet

Det enda jag säger nu är: Vad skönt att ha andra skedet över. Åkte till Vasa idag och hade halkbana & "teori". Var nervös över att växlarna skulle sluta fungera igen (eftersom det hänt mej två gånger med den bilen - men de är fixade nu, dock litade jag inte på den efter att den blivit fixad heller) men bilen klarade sig galant så nu litar jag på den igen! Dagen gick bra, egentligen var det lite roligt också och vid 5 tiden var jag hemma igen. 

Efter det hann jag inte ta det lugnt så länge innan jag åkte iväg till Alma på en torsdagsöl med Linda, Simone och Sofia. Satt några timmar på terassen och snackade om allt mellan himmel och jord innan vi beslöt oss för att åka hem igen. Nu ska jag krypa ner under täcket och har inte bestämt mej ännu om jag ska se ett avsnitt av Greek eller sova. Borde iofs stiga upp tidigt imorgon så jag kanske hinner på en länk före jobbet. Men jag tippar på att jag inte kommer att ta mej upp från sängen... Min säng har blivit för skön på senaste tiden, det går inte lika lätt att stiga upp som det gjorde för en tid sedan. & det tycker jag är lite synd. Men nu är det dags att borsta tänderna i alla fall! 

En dag kvar så är jag 20!

Torsdag

Idag är det torsdag och jag ska åka iväg till Vasa för att ta andra skedet av körkortet. Sen är det äntligen över och jag får mitt riktiga kort! 

Igårkväll var jag & Robin och hälsade på mormor och morfar. Åt lite mat där och fick jordgubbsglass med hemgjord jordgubbssylt. Därefter åkte vi till Linda dit även Sofia kom och vi blev bjudna på hemgjord saft & kladdkaka. Efteråt satt vi en lång stund ute och prata om allt mellan himmel och jord innan det var dags att åka hem. Kollade lite tv och gick sedan och la oss. Eller jag gick och sov medans Robin kollade en film. 

Nu har jag precis brännt en cdskiva så jag ska ha något att lyssna på i bilen påväg till Vasa. Helt konstiga random låtar blev det men det är i alla fall bättre än ingenting. Nu ska jag börja göra mej klar för om en halvtimme ska jag möta upp Simone vid Abc.