26 Juli 2012

Oj vilke oplanerad och bra kväll det blev. Har jobbat hela dagen idag och imorse var jag för slö för att gå ut på länk. Hela dagen tänkte jag att jag nog inte orkar när jag kommer hem heller men redan på väg hem (då jag fick höra att mamma var hos mormor och morfar) bestämde jag mej för att gå ut på en liten länk. Så det blev att springa till mormor och morfar vilket är ungefär 5km. Därifrån slapp jag hem med mamma såklart. 

Efter att ha suttit hemma en stund samt ätit lite bestämde jag och Jenna oss för att promenera till stan till havsbadet och ta oss ett dopp, vilket blev ca. 7,7km till. Riktigt härligt med en lång kvälls promenad, men mot slutet blev det lite kallt om armarna och jisses vad kallt det var i vattnet - jag som hade planerat att simma ordentligt så doppade mej snabbt bara. Jenna var inte lika feg som mej och simmade lite. Som tur var hade vi Anton som kom och hämtade oss samt hade med sig våra väskor med varmare kläder i. 

Efteråt har jag bara suttit i soffan och ätit jordgubbar och nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Imorgon väntar en helt ledig och helt oplanerad dag. sköönt! Hade planerat att ta en 12km länk imorgon men det kanske får va då det blev både länk och promenad idag, kanske blir en kortare länk istället. Vi får se! Gonatt :)Fick förresten Mary Kay produkterna idag också som vi beställde!
(foundation och sminkborttagningsmedel)

Min lediga tisdag

Igår var jag ledig och började min dag med en lång länk utefter skogsvägar, ca 12km blev det. Hade ganska fullt upp under resten av dagen också. Var med Robin till stan för att fixa lite grejjer inför resan, köpte ett nytt telefonskal, åt god grillad mat, plockade jordgubbar, åt jordgubbar med vaniljglass, fixade facebook åt Robin (!!!), hade "Mary Kay- produktprovning", tog ett snack med vännerna och så avslutade jag min lediga dag med saft och muffins hos Jennas mormor med Jenna, Susanna & Marie.

Produktprovningen, eller vad man ska kalla det, var bättre än väntat. Märta var hit och berättade om produkterna och så fick vi pröva på en hel del olika produkter för både händer och ansikte. Dessutom fick vi också sminka oss med Mary Kay produkter. Faktist riktigt bra produkter! Det tog några timmar och det var jag, Jenna, Lotta och mamma som var med på det. Sen slutade det med att vi alla köpte en varsin foundation. 

Idag är jag inte ledig längre, om en och en halv timme bär det av på jobb. Imorse har jag kollat på tv med Livia men nu har hon åkt iväg till sin farmor och farfar så tills jag börjar jobba ska jag bara chilla och göra mej klar.

Plättar med hallon

Är så himla taggad inför Kretaresan alltså. Jag som verkligen inte hade väntat mej en södernresa i år! Så roligt det ska bli. Imorgon är både jag och Robin lediga så då ska vi fixa pass och grejjer åt Robin. Men innan han kommer hit har jag planerat in en långlänk - får bara hoppas att det inte är för dåligt väder. Mitt mål för tillfället: Beach 2012 Kreta! 

Annars har jag vel inte så mycket att berätta precis. Har jobbat hela dagen och efter jobbet har jag dansat och skrattat en hel massa med Livia samt ätit en massa plättar med hallon. Livia får nog verkligen en att skratta, hon e så otroligt söt och rolig. Imorgon blir det att busa med båda Livia & Celina, så då blir det dubbelt upp av det roliga. oj Gullungarna ♥. 

Nu ska jag kolla Greek avsnittet som jag somnade till i lördags innan det är dags å sova. Gonatt :)