Fullt upp hela tiden

En ny vecka är på gång och jag har haft fullt upp sedan jag senast uppdaterade. Har knappt hunnit knappra på datorn då jag hela tiden haft något. hehe...
 
I lördags var jag till mormor och morfar där jag satt ute i solen och spelade kort med mina kusiner. Sen for jag hem och gjorde mej i ordning och vid 2 tiden åkte vi iväg till Skaftung till mormor och morfars villa. Därifrån for vi alla tillsammans till villan bredvid (där morfars syster har villan) för 85-års kalas. Det blev ett riktigt lyckat och trevligt kalas och det var så roligt att träffa den delen av släkten också. Dessutom hann jag ta igen en hel del med Mathilda, Erica och David också som jag faktist inte sett på evigheter. Det blev en härlig sommarkväll med god mat, musik, sång, snack, öl, fiske, solnedgång och så vidare... Super kväll helt enkelt! Kom hem från kalaset först vid halv 12 tiden på natten och då gick jag direkt och la mej. 
 
På söndagen var det kalas 2/2 den helgen, och det var också i Skaftung. Micko och Kimi hade kalas på mormor och morfars villa. Vi grillade, åt tårta och chillade och hade trevligt, dessutom testade micko och kimi sina kastspön som de fick till present av oss. Sen innan vi for hem for vi halva gänget via Heden för att hälsa på hundvalparna som Robin har. Busade runt med dem en stund innan vi for hem. Sen bar det av mot Vasa och ännu en lyckad helg var över. 
 
I måndags efter jobbet var jag på stan med Janica, på tisdag kom Marielle och Björn till Vasa så jag for på stan med dem och Janica efter jobbet. Sen kom Robin och vi var på fika till Arnolds innan vi for och bowlade. Det var kul att bowla, det borde man faktist göra oftare, trots att det inte gick så bra. Dock gick det väldigt bra för Robin som vann oss alla :) Sen kom de till oss en stund också. 
 
Idag efter jobbet cyklade jag iväg till Smedsby, där höll dom på att grilla så det blev att äta mat samt te med äppelkaka på det och en massa bär från buskarna hehe. Jag vill också ha bärbuskar! (hmm, på balkongen eller?) Sen var jag, Janica, Livia och Marielle till lekparken och busade på innan jag cyklade hem igen. Nu ska jag ta och chilla med en One three hill avsnitt innan det är dags att krypa ner under täcket. Gonatt :)
 
Några snabba telefonbilder från lekparken
 
 

Macbook Air

Äntligen är min nya dator här - en macbook air. Jag har alltid velat ha en mac, och nu när jag endå skulle köpa en ny dator så bestämde jag mej för att det fick bli en mac. Fick den igår så jag har inte hunnit bli van med den ännu. När man byter från pc till mac så är det nog en hel del som är annorlunda. Så jag antar att det kommer att ta en tid innan jag blir van, därför bestämde jag mej också för att köpa den nu redan, så jag hinner bli van tills skolan börjar. Det är en hel del som jag inte fattar, men jag hoppas att jag snart lär mej. Dock hinner jag inte knappra så riktigt mycket på den i helgen eftersom kusinerna och syster med pojkvän är här och hälsar på från sverige. Dessutom blir det kalas både idag och imorgon. 
 
Förra helgenn var vi ute, då var det 60-tals helg. Det blev en riktigt rolig kväll med mycket trevligt folk, men dock var söndagen lite jobbigare. I veckan har jag jobbat, vi har haft besök av Jesperi och Sara, varit ut och kört till Replot på en burgare, varit till gymmet två gånger, kollat film, chillat, varit på glass med Robin och Alexander osv. Igår var jag på glass till camping med syrran och kusinerna, var till corner och såg på när mamma uppträdde med Hormonisisters och sen avslutade jag kvällen med pizzamys och tv med familjen. Nu ska jag ta och gå ut en stund och njuta av det fina vädret, sen kanske jag åker iväg till mormor och morfar en sväng. Äntligen har sommaren återvänt!

En slö vecka

Jag vet att jag säger det här väldigt ofta... Men shitt vad veckorna rusar iväg! Förra helgen känns redan långt borta. Då var det i alla fall marknad i Kstad. På fredagen var jag till Robin där vi bl.a. åt glass och spelade minigolf (jag förlorade....). På lördagen var jag på länk och chillade ute i solen. Lite senare for jag ut på havet med Robin, Linda & Kim. Därefter var vi på marknaden samt köpte biljetter till kvällens fest och for hem till mej på förfest. Helt rolig kväll blev det! Söndagen blev det att gå på marknaden i ösregn (egentligen var det ganska mysigt - jag hade ju min nya regnjacka att ha på mej!) och sen bara att slöa tills det var dags att åka tillbaka till Vasa.

Den här veckan har det inte varit något väder att hurra för, men det har egentligen varit rätt så skönt. Under veckan har jag känt mej väldigt slö och lat men har ändå tagit mej iväg till gymmet på ett tbc-pass med Jeanette och ett rpv-pass med Pamela. Hohho, hon som leder dom passen har så jäkla bra timmar alltså (tungt! men bra). Annars har vi/jag varit och handlat, kollat på datorer, hälsat på i smedsby, fuskat och handlat makuunigodis, kollat allt för många One tree hill avsnitt, chillar och sånt skoj.

Imorgon är det äntligen fredag och efter jobbet bär det av mot Kstad igen! Får se om det blir utgång eller inte, har inte riktit bestämt mej än...