Lillajul på Amarillo

Sådärja, mätt & belåten är jag hemma i soffan igen. Satte mej genast i soffan med datorn eftersom Robin & Alexander kollar film, därför kunde jag inte se på tv. Men ska vel nog snart krypa ner under täcket och se dagens Salatut Elämät avsnitt som jag missade... vilken tur att det finns på netet! 

På Amarillo åt jag en Amarillo Big Burger. Tog ett av de tre alternativen som de gav oss så att de skulle gå fortare, dock var det några som tog något annat. Men gott var det i alla fall, och trots att vi var ca 30 pers så tog det inte så jätte länge innan vi fick vår mat. Överlag var det också väldigt bra service tyckte jag!

Efteråt var det några som skulle ut, det hade nog varit roligt men det var nog skönt att åka hem som planerat. Var rätt så trött och funderar på att försöka stiga upp tidigare imoron och plugga samt skippa första lektion. Behöver verkligen plugga till de två tenterna vi har på fredag. känns som tiden går allt för fort, man hinner inte riktit med...

Tyvärr tog jag endast en bild ikväll

Amarillo

Hade precis mamma & pappa på besök, de var här i Vasa och handlade lite samt för att hämta hem Janica & Livia. Precis som jag sa så var marknadsföringslektionen idag tråkigt, som den alltid är men tenten däremot tror jag att gick bra. Den kändes lätt men jag känner mej ändå lite osäker. Bättre att var osäker än allt för säker! 

Klockan börjar närma sig 6 och Robin borde komma hem vilken minut som helst. Om en och en halvtimme ska jag till stan för att äta på Amarillo med klassen. Det ska bli gott, trots att jag idag känner mej så slö att jag helst av allt skulle stanna hemma. Men nog ska jag ta mej dit, tror nog att det blir roligt i alla fall! Men efteråt ska jag hem, inte ut. Det har jag bestämt mej för! 

Nu ska jag försöka plugga lite till och sen börja göra mej klar för att gå till stan... (eller kanske be om sjuss av Robin?)

sista november

Jag som skulle stiga upp senast 9 fösov mej med en halvtimme occh anledningen till att jag skulle stiga upp tidigt var för att jag skulle plugga. men nu är jag så himla trött så jag vet inte om jag ska plugga eller kolla gossip girl. Eller kanske jag hinner med båda? Helst av allt skulle jag bara vilja sova... 

Idag börjar vi skoldagen med en tråkig timme, därefter har vi håltimme och klockan 3 blir det att skriva tent i matematik kompletteringskursen. Sen ikväll ska vi ha en lite lillajulsmiddag med klassen på Amarilllo. Nej nu ska jag försöka plugga lite (efter att ha läst lite bloggar...)