Sportlov

Helgen är här och jag har fått sportlov, eller egentligen fick jag det redan i onsdags (eftersom jag inte var på vår enda lektion vi hade igår, eftersom jag inte ville stressa till intervjuen efteråt). Alltså, de tre tenterna är över, arbetsintervjuen jag varit så nervös för är över och jag har ett sportlov framför mig utan några skolarbeten alls. Istället blir det att ta det lugnt, umgås med syrran som kommer hem inatt samt jobba några skift. 

I onsdags var jag på TBC på gymmet och resten av kvällen var vi bara hemma och igårkväll var vi och hälsade på Daniel, Lotta & Celina. Imorse for jag iväg på spinning+core 7:00-8:00 på gymmet och sedan dess har jag städat lite, kollat slutet på Harry Potter som vi började se igår, varit på Vasas vintermarknad med mamma och hämtat lunch från Arnolds som vi å hemma och så har jag packat. Mamma har varit på någon seminarie och kommer strax tillbaka och ska spendera resten av dagen här medans jag ska åka hemhem till Lålby med Janica och Livia. 
 
 

Two down, one to go

Två tenter är över och en kvar. Skrev både engelska och företagsrätt igår så det var skönt att få dem undan. Idag har vi datatent och jag kan helt ärligt säga att jag inte pluggat alls. Men det går inte så bra att plugga på datatent och dessutom får vi se på material från lektionerna. Så vi får hoppas att det går bra ändå!

Annars spenderade jag hela gårkvällen i Smedsby, blev upphämtad av syrran och Livia lite efter 4 och sen efter jobbet kom Robin också dit. Så vi kom hem först vid halv 9 tiden ungefär. Vi åt självgjorda toasts, kollade på Emil i Lönneberga, hade inomhus picknick, lekte kurragömma och busade på.

Annars är det inte så mycket för tillfället, har endast en tent idag och imorgon har jag en lektion och en arbetsintervju. Efter det har vi sportlov en vecka! Dock ska jag åka hemhem till Lålby först på fredag. Det var några män här för en stund sedan och gjorde en snabb slutkontroll över röremonten, så nu är även den över  också. Skönt! (--> inga fler vattenavbrott)

Slö plugg- och tvdag

Shitt vilken slö start på veckan alltså! Har typ suttit inne och kollat gossip girl och försökt plugga lite mellan avsnitten hela dagen. Har även haft Janica & Livia över på en snabbvisit :) Har varit ledig idag, sista veckan i perioden är här och den innehåller tre tenter och en lektion. Inte mycket alltså. Synd bara att man blir så himla lat då man har så lite skola...

Annars så var jag på länk igår efter att ha kommit till Vasa och resten av kvällen gjorde jag inte så mycket speciellt. Försökte plugga och kollade tv typ. Dock har jag inte suttit inne precis hela dagen idag, för på förmiddagen var jag på länk också. Så det var skönt! trots att det kändes extra tungt idag, alla vägar var inte plogade så man fick springa i ganska tjock snö på vissa ställen plus att jag hade motvind hela hemvägen. But I made it. 

Annars har jag faktist inte så mycket att berätta, nästan så att jag längtar efter att gå till skolan. Tråkigt att sitta inne i lägenheten hela dagen och försöka plugga till tent. Men snart är tenterna över och ett efterlängtat sportlov är på kommande. Dessutom kommer syrran hem från Sverige över sportlovet. Något att se framemot i alla fall!