Julveckan

Det har varit väldigt tyst här i bloggen under julveckan, men det är bara för att jag inte orkat hänga så mycket vid datorn (förutom då jag ordnat bilder för en fotobok) och för att jag inte orkat tänka så mycket på att blogga.

Julveckan har jag i alla fall spenderat hemhemma i Lålby med familjen. Har verkligen passat på att chilla & ta det lungt, kan nog inte säga att jag gjort så mycket speciellt och det är precis hur jag ville att min julvecka skulle se ut. Julaftonen spenderades hemhemma och det var första året som jag och Robin spenderade julen tillsammans (tidigare har han bara varit i julbastun och på julgröt hos oss på julaftons morgon). Det blev en lite annorlunda jul i år eftersom vi brukar vara nästan dubbelt så många som vi var i år, men det var bra & mysigt ändå. Juldagen spenderades med Robins familj där det blev julmat & mera julklappar, och på kvällen blev det förfest & hotellet. 

Resten av veckan har jag typ chillat framför tv, spenderat mina dagar med familjen, spelat en massa Wii (lärde mormor och morfar att spela golf & bowling på wii också), gått några få promenader, ätit en massa choklad, broderat, hälsat på hos mormor och morfar och sånt. Med andra ord har jag haft en riktigt skön julvecka!


Vanligtvis har vi två bord dukade, i år räckte det med ett
En del av julmaten, mumms
Tomten var också på besök
Fick det största paketet av Robin, som innehöll bl.a. täcke & kudde som reglerar värmen och en parfym
En bild från förfesten på juldagen
 

Julafton närmar sig...

Idag har jag chillat rätt så mycket men jag har också gjort fyra plåtar med julstjärnor, skött om/lekt med Livia, broderat ännu mera, paketerat in de sista (och största) julklapparna, varit till Alko och sånt. Imorgon är det julafton, men jag måste nog helt ärligt säga att jag hade mera julkänslor för några veckor sen (då det var mycket snö ute) än vad jag har nu. Nu regnar det typ bara, så det känns lite tråkigt. Men nog ska det bli en bra jul i alla fall, dock känns det inte som det vore julafton imorgon för mej... men hoppas det känns så imorgon i alla fall & så hoppas jag att vi alla hålls någotlunda friska över julen också (och att lilla Livia blir frisk tills imorgon också förståss). 
 
Ha en GOD JUL allihopa & kom ihåg att njuta av julafton, så hörs vi någon dag (för knappast bloggar jag något imorgon).
 
 

Dan före dopparedan

Hittills idag har jag bara tagit det lugnt. Som bäst kollar jag Pippi med Livia som är lite sjuk, stackarn. Annars har jag gjort klart mina bounty (doppat dem i choklad alltså), broderat och satt upp lite julbelysning med pappa. Ska fortsätta broderandet lite och sen ska jag se vad det blir att göra.

Tänkte samtidigt dela med mig av hur förra veckans plankanträning har gått & det har faktist gått ännu bättre än veckan innan, trots att jag glömde bort att göra det någon dag också. Så här ser i alla fall förra veckans resultat ut:
 
Måndag: 2 min + 2 min
Tisdag: - (men gjorde plankan på rpv)
Onsdag: 2 min
Torsdag: 1 min 30 sec + 1 min 30 sec
Fredag: - glömde bort att göra
Lördag: 2 min + 2 min
Söndag: 2 min

Totalt: 15 min, dvs 4 minuter mera än veckan innan