En fullspäckad helg

I fredags invigde vi Strampensäsongen med några arbetskompisar, mumms vad gott det var med Strampenmat igen. Dock inte så bra för min mage som svällde upp som bara den efteråt. Borde nog lära mig att ta lite snällare mat för magen när jag är ute och äter, men då man blir så himla sugen på något man tidigare ätit så är det lite svårt... ångrar det alltid efteråt. 
Under helgen tog vi också med oss Esmeralda till Hoplop och spenderade några timmar där lekandes. Det var riktigt roligt, och det bästa var ju att hon också tyckte det. Dock var det lite svårt för mig och Robin att hinna med henne när hon sprang runt i alla ställningar och tunnlar, haha. "Kom nu dåå!" sa hon nog några gånger, haha! 
På söndagen var det dags för stormässa i botniahallen så mamma och pappa kom opp till Vasa och vi for med dem på mässan. Efter mässan var vi på Signes 1 års kalas och samtidigt firades Lotta 30 år. En fullspäckad och rolig helg med andra ord!
 
 

Lövbiffrullader och pommes

Idag blev det att göra lövbiffrullader med mozzarella, basilika och soltorkade tomater. Det var första gången jag gjorde dessa och de blev faktist riktigt goda. Till dem åt vi pommes och riven morot. Måndagslyx!
 

En helg i Kristinestad

Det är mycket nu! Dock något jag inte tänker berätta om här ännu. Kaanske om en vecka eller två...
Kom hem från söndagsgymppan för en stund sedan och annars har vi spenderat hela helgen i Kristinestad. Har uträttat lite ärenden, varit på loppis och på stan, tagit det lugnt, hälsat på mormor och morfar, radat ved, hälsat på Linda & Kim samt varit på länk. På förmiddagen efter att jag och mamma hade varit ute på promenad med hundarna samt ätit en ordentlig frukost så for vi hela familjen (alla som var där) ut på länk igen. Mamma, Robin och Livia cyklade medan jag, Molly, syrran och pappa försökte hänga med till fots. Jag kan väl säga att vi fick springa ganska fort, haha. Men en länk på ca 6 kilometer blev det i alla fall, så riktigt bra länk! 
Nu ska jag göra i ordning en smoothie och sen sätta på ett avsnitt av Grey´s Anatomy och chilla resten av kvällen. Har en spännande vecka framför mig!