Midsommaren i bilder 2

Här kommer resten av bilderna från midsommaren. Tyvärr var jag inte så aktiv med kameran (telefon), så det blev inte så många bilder. Som sagt for vi till Linda & Kim på middag efter att ha varit på villan hela dagen. Även Sofie & Simone var där och det blev tre rätters middag, bål och en massa skratt. 

Till förrätt åt vi malaxlimppa med skagenröra

Till huvudrätt blev det sallad, nypotatis och grillat
Och till efterrätt marängsviss med glass, jordgubbar, banan, minimaränger (blev så nöjd över minimarängerna som jag gjorde), minimarshmallows och chokladsås.

Sen blev det fest hos Hannah, har dock väldigt få och suddiga bilder därifrån
 
På midsommarsdagen var vi ut och körde till Storå med mamma & pappa. Var och kollade till Kangasjärvi en sväng. 
Sen var vi också en sväng till pappas hemgård. Så härligt ställe alltså! Önskar att man hade tid att vara lite oftare där. Det är verkligen landet alltså!

På kvällen sen blev det chill på Kims villa
 
Det var min mindsommar! En lugn och skön sådan. 
 
 

En helg i Sundom

Den här veckan har gått alldeles för fort och jag har inte alls haft tid med bloggen. Så därför har jag inte haft tid eller ork att ladda upp mera bilder från midsommaren heller. Helgen har vi spendert i Vasa men har nog inte varit hemma nästan alls. Har spenderat typ hela helgen i Sundom eftersom syrran och hennes familj flyttat dit den här veckan. Har hjälpt till lite med flytten, tittat runt på området, chillat och njutit av att vara på landet. Har också börjat öva lite med min nya systemkamera, så bara jag har tid att gå igenom bilderna så ska jag ta och ladda upp några bilder här. 
 
Vi börjar få lite sommarvärme hit till Vasa också. Så under helgen har vi njutit av det härliga vädret. Imorse var jag på en kort och varm länk med Molly innan jag cyklade iväg till Sundom (Robin hjälpte till med flyttandet, så han och Molly fick komma efteråt med bil). Där var vi mest utomhus och njöt av vädret och så var jag och syrran ut och cyklade en sväng till Söderfjärden där leastadianerna har stormöte på gång. Där var det fullt med husvagnar och människor. På kvällen sen var vi med Robins bror och hans familj på en hamburgare till Grillo innan det blev att cykla hem igen. 
 
Som bäst sitter jag på balkongen och njuter av det somriga vädret med tekopp och boken Juiceapoteket som jag fick till födelsedagspresent av syrran med familj. Riktigt intressant bok faktist! Nu ska jag bara ladda upp de sista bilderna från midsommaren och sen fortsätta läsa lite till innan det är läggdags. 

 

Midsommaren i bilder 1

Egentligen har jag inte tid att sitta framför datorn, det har ju äntligen börjar bli sommar här! Men några minuter om kvällen kanske man hinner ändå nu som då. Sitter i sängen som bäst och skulle inte alls ha lust att gå och sova. Det är så härligt när man bara kan sitta här med balkongdörren öppen och lyssna på fåglarna, utan att behöva frysa! Problemet med dessa härliga sommarkvällar är ju bara det, att man inte vill gå och sova för man vill inte att de ska ta slut...
 
Ikväll har jag suttit med Molly & Jenna och chillat i solen på en brygga några timmar efter jobbet. Lite senare fick jag och Robin fara och se på syrrans familjs nya hus som dom håller på att flytta till. Njöt av solen på deras terass, blev attackerad av myggor och hjälpte till att packa upp. De tidigare ägarna har sagt att man ofta kan se älgar och andra djur i närheten av gården. Så kvällens bästa var vel nog när vi alla stod och tittade ut precis innan vi skulle börja fara därifrån och jag sa på skämt "Jasså, var är domdär älgarna nudå?". Så skrattar vi lite och i samma ögonblick får syrran syn på tre rådjur en bit från huset. Så härligt alltså :) 
 
Här kommer i alla fall lite bilder från när vi var på villan på midsommaraftons dagen. Det var jag, Robin, mamma, pappa & hundarna. Härligt väder, bra sällskap, god mat och allt det där. Under midsommaren glömde jag tydligen att jag hade en kamera också, så alla bilder från midsommaren är telefonbilder. 

 
Nu ska jag fortsätta klia på mina miljoner myggbett och krypa ner under nya rena lakan, Gonatt!