Läskigt.

Jag kommer att drömma mardrömmar i natt, eller så kommer jag inte att kunna somna... jag kommer nog aldrig att åka till Australien. Kika in här om ni vill veta varför. 
 
 
 
 
Annars då? Har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden och tror nog inte det kommer att bli så mycket mera heller på en tid. Men har i alla fall haft en riktigt bra midsommar & annars har jag mest jobbat, chillat, försökt träna lite, varit/är förskyld, planerat fest och hälsat på i Sundom. Nu återstår endast en dag av denna arbetsvecka, för imorgon bär det av mot Lålby, jej! Ska äntligen få träffa söta Dewin igen (och de andra svenskarna förståss). Dewin har säkert växt otroligt mycket sedan vi var till Ronneby!

Bokföring & sånt

För ungefär 7-8 år sedan kunde jag verkligen inte tro att jag i framtiden skulle jobba med något inom ekonomi eller som hade med matematik att göra. Aldrig. Men se hur det kan ändras. 

Nu har jag jobbat snart fyra veckor och jag stortrivs. Jag har nog aldrig trivts så bra på något jobb som jag gör nu, och det bästa är ju att jag märker att jag faktist lär mig väldigt mycket. Varje dag lär jag mig något nytt och för varje dag som går känner jag att jag kan liiite mer än dagen innan. De första dagarna förstod jag typ ingenting, men redan nu märker jag flera saker som börjat klarna. Det är faktist riktigt roligt att fara till jobbet, och ofta har jag känt när dagen börjar dra mot sitt slut att jag kunde jobba fast flera timmar till... Det är så kul! Jag är så glad över att jag valt rätt yrke, och att jag trivs med det jag gör. För jag tycker i alla fall att det viktigaste på ett jobb är inte lönen eller vad man gör, utan det viktigaste är nog att man trivs med det man gör. Tänk på de!

Hemmakväll för mig själv

Igår var jag på ett svettigt attack-pass på gymmet med Jeanette, på kvällen blev det laxsoppa & film med Robin. Ikväll har jag absolut ingenting planerat, och det är faktist riktigt skönt för en gångs skull. Så ikväll blir det en hemmakväll för mig själv. Vet inte när jag haft det senast? känns som det börjar bli ett tag sen, har hela tiden haft något att göra eller något inplanerat. Dessutom kan jag inte träna idag eftersom jag fastar, så tror jag ska passa på att se på någon bra seria & börja fixa på nästa fotobok (beställde en igår!).