det är söndag och kväll

ikväll blev det att umgås med Emma & Bennet. åkte till hallen och träffade dom där, var där en stund medan Bennet fixade något på bilen. när han var klar åkte vi till abc där vi satt en stund, jag tog en panini och vi skrapade lotter. innan vi åkte hem tog vi en runda till Lappfjärd och stan. när jag kom hem kollade jag Solsidan och nu har jag legat här framför datorn en stund. ska ta och läsa lite i utrensning nu och sen sova. en ny vecka är på kommande och endast tre veckor återstår av skolan. Gonatt :)

30 januari

har inte orkat blogga på hela helgen. min helg har i alla fall inte varit alls intressant. i fredags var jag som sagt hemma med familjen bara, kollade tv och gick och la mej rätt så tidigt. på lördagen var jag på morgonen en sväng till stan för att hämta mina mediciner och sen åkte jag till jobbet till klockan 12. jobbade till klockan 8 och sen var jag hemma och hade en tråkig hemmakväll. kollade "a cinderella story" som kom på tv och spelade lite med Janica. gick och la mej vid halv 12 tiden men läste lite också innan jag somnade.

idag har jag inte gjort så mycket heller. så hela helgen har varit väldigt lugn. har mest pluggat geografi, men kan fortfarande ingenting, och jag ljuger inte. på eftermiddagen var jag med mamma och hälsade på mormor och morfar. vi förde två lotter till mormor eftersom det är hennes namnsdag idag + att mamma var snäll och köpte en lott till mej och morfar också. så satt och skrapade dem och pratade. ikväll har jag inte orkat plugga så mycket, har typ spelat och varit med Livia. Janica, Jonas & Livia åkte just hem till vasa. nu ska jag fundera ut vad jag ska göra... hmm

28 januari

fredag idag, om prick två veckor har vi haft första delen av modersmål skrivningarna - textkompetens. det börjar närma sig. och samma vecka har vi då haft finska och engelska hörförståelse.

kom nyss från bastun, härligt men orkar aldrig vara där så länge vilket är lite synd. det är ju verkligen jätteskönt med bastu! skulle egentligen va i Vasa med dramagruppen och se på teater men bestämde mej för att stanna hemma p.g.a. urinvägsinfektionen. har varit hos läkaren idag också och fått medicin. fick några piller nu och ska hämta resten imorgon från apoteket innan jag sticker iväg på jobb. ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt och hoppas på att bli frisk. ska sitta framför tv med familjen och chips, popcorn & godis. tror jag ska ta och pressa ett par apelsiner också.. mumms! 

hoppas alla har en mysig fredagskväll :)