Rekreationsdag 2016

Förra veckan var en lite kortare arbetsvecka för oss eftersom vi på fredagen hade rekreationsdag hela dagen med jobbet. Vi började dagen med den sedvanliga fredagssemlan på jobbet innan vi for iväg med buss till Norvalla på en må-bra-dag. Vi började med en må-bra-föreläsning, sen åt vi lunch, hade teamwork, spelade en innebandymatch (med våra två chefer i mål!) och sen avslutade vi med vattengympa i en varm terapibassäng. Efter allt detta mådde man verkligen bra! Jag trodde faktist inte att det skulle va så roligt och svettigt att spela innebandy som det verkligen var. Innan vi började sa jag att jag är lite rädd för bollen, men gissa vem som gjorde de tre första målen? Jo jag. Det var verkligen jätteroligt!
Efter att ha spenderat hela dagen i Norrvalla for vi iväg hemåt till jobbet där vi satte ungefär en timme. Fixade oss, drack, hade skoj samt åt en massa godis och chips (lite för mycket faktist... haha). Sen var det dags för dagens sista stop, nämligen restaurangen Gustav Wasa. Jag har aldrig besökt GW förr, så det var verkligen roligt att få göra det nu. Där fick vi äta en god fem rätters middag (plus några väldigt mini extrarätter) och dricka väldigt gott vin (och annat förståss). Satt där rätt så länge och sen for en del vidare medan en del for hem, själv var jag så pass trött att jag for hem. Kom vel hem lite innan tolv så det var riktigt passligt. 
Vår rekreationsdag blev verkligen superlyckad och vi hade riktigt roligt. Denna gång kan jag nog bara konstatera att jag nog väldigt sällan skrattar så mycket som jag gör med det här gänget. Trodde aldrig jag skulle ha möjlighet att få jobba med ett så här härligt gäng, så jag är nog väligt glad över att få ha dessa människor omkring mig varje dag ♥
 
 
 

Ledig torsdag & skogsutflykt

Igår var det ledig torsdag och superbra väder så jag och Molly for iväg på utflykt tillsammans med syrran och Livia. Det blev att fara till naturstigen i Kuni. Vi traskade runt i skogen på naturstigen i nästan fyra timmar, dock hade vi några pauser och en lite längre picnic-paus. Det är så himla härligt att bara gå runt i skogen och njuta av naturen. Dock var det mindre roligt att solen brände mig i örat så jag fått en tjock blåsa... Annars är det riktigt skönt att man redan börjar få åtminstone liite färg på sig. 
Efter utflykten for vi ännu hem till dem i Sundom och spenderade resten av dagen där ute lekandes och slöandes. På kvällen var jag nog helt slut efter en hel dag ute i det härliga vädret. 
Orkade inte ha med mig kameran så det får duga med några telefonbilder som jag snabbt knäppte.
 
 
 

Terassäsongen på Strampen inledd

Idag blev det en kväll på strampen med ett gäng vänner för att inleda terassäsongen. Riktigt mysigt var det! Jag som bara skulle fara dit en liten stund lämnade där i tre timmar. Det ska dessutom bli riktigt skönt med en ledig dag imorgon också, mina planer för dagen är att sova ut och hitta på något skoj med syster och systerdottern.