En vacker solnedgång

För någon vecka sedan när jag var ute och gick med Molly var det en riktigt fin solnedgång, trots att det var ganska många moln i vägen. Vilken tur att jag råkade ha med mig kameran. 
 
 

Alla hjärtans dag

Idag är det vändagen, eller alla hjärtans dag. Oftast brukar jag på något vis fira den här dagen, men i år har jag inte riktigt haft tid med det, haha. Robin är hos sina föräldrar i Kristinestad där han har sin kusin på besök, så jag och Molly har spenderat helgen bara vi två tillsammans. Men vad är inte bättre än att spendera vändagen med människans bästa vän?
Igår for jag iväg och jobbade några timmar på förmiddagen och därifrån for jag sedan raka vägen till gymmet. Tränade en timme i salen och sen satte jag mig en stund i infraröd bastun och läste en tidning, så härligt och avslappnande! Sen gjorde jag nog inget speciellt under kvällen, förrän klockan nio då det var dags för melodifestivalen på tv.
Idag har jag dammsugit hela lägenheten, tvättat kläder, varit första gången på fortsättningskurs i agility med Molly, chillat lite framför Grey´s Anatomy samt varit på gymppa. Nu ska jag bara chilla resten av kvällen och invänta en ny vecka!
 
 

En fredagskväll med hockey

Igår spenderade jag inte bara dagen utan också hela kvällen med mina arbetskollegor. Jobbet bjöd oss nämligen på ishockeymatch här i Vasa. Vi satt i den största loungen, blev bjudna på supergod mat och dryck samt hade det riktigt trevligt. Dessutom var det ju roligt att hemmalaget Sport vann. 
Jag är ju inte ett dugg intresserad av hockey och har aldrig varit på en match tidigare, men det var nog riktigt roligt ändå. Dock berodde det ju säkert mycket just på att vi hade vår egen lounge, fick mat och hade super sällskap.
Jag kan ännu en gång konstatera att jag har de aldra bästa arbetskollegorna, den aldra bästa arbetsplatsen och de aldra bästa cheferna. Jag kan inte sluta tänka på hur lyckligt lottad jag är som fått mig en arbetsplats på just det här stället.