Vappen

Glad Vappen alla där ute, hoppas ni har haft en bra dag och får en ännu bättre kväll. Själv sitter jag och väntar på att gå och handla med några kompisar för att sedan käka tortillas. Därefter blir det att invänta resten av gästerna. 


 
 

länk & roadtrip

Igår blev det en längre länk med Pamela. Jag sprang och hon rullade med rullskridskor, hela 11 kilometer fick vi till trots att det blåste som bara den (men det var tur att vi hade medvind på hemvägen). På kvällen blev det att åka på en liten roadtrip med Robin, vi var till Ilmajoki för att se på en cykel åt honom. & nog kom vi hem med en cykel i bakluckan också. Så nu är det bara att börja cykla på! 
 
Idag är det sista april och vappen ska firas tillsammans med en bunt vänner. Som bäst håller jag och Robin på att fundera om vi orkar försöka oss på att göra egna munkar, men jag tror att det kan bli lite stressigt... Har endå en hel del att göra idag. Ska i alla fall börja med att åka och handla lite till ikväll och för morgondagen, sen måste jag städa lite och göra mej i ordning, fixa musik osv. Ha en trevlig vappen! 
 

Endast lite till....

Det var med ett glatt smile på läpparna som jag steg upp idag, trots det halvtråkiga vädret. För idag hade vi vår sista ordentliga skoldag. Ännu har vi två kostnadskalkyleringslektioner + tent men det gör inget, för jag gillar faktist de lektionerna. Idag var jag på hugget att räkna så fick till och med sluta över en timme tidigare. 

Nu ska jag bara chilla och njuta av att inte behöva stressa över en massa skolgrejjer och vid fyratiden blir det länk med Pamela (hon på rullskridskor och jag på fötterna). Ikväll kanske jag åker med Robin ut och kör lite, han ska nämligen åka en bit utanför Vasa och se på en cykel han tänkt köpa. Det skulle va så bra om han köpte en cykel så kan vi cykla runt tillsammans i sommar. 
 
(ps. min dator verkar hålla på att få något fel. Tänkte inte få den startad och den hade någon kostigt ljud... Så vi får hoppas den inte ger upp innan skolan är slut, eller inte innan Marathon heller. För jag tror att jag lovat mej själv om jag klarar av att springa Marathon så FÅR jag köpa en ny dator i sommar/höst/när denna ger upp)