bloggtorka = paus med bloggandet

jag trodde att jag skulle ha mera tid att blogga då jag flyttade till Vasa, men tydligen inte. så nu har jag bestämt mej att ta en paus med bloggandet eftersom det varit så trögt på senaste tiden. just nu har jag dessutom en lånedator eftersom min egen dator är sönder. och den här datorn suger. eller inte suger, men i alla fall nästan. mycket sämre än min egen. märkte också att bloggen börjar bli ganska gammal, gamla bilder och så på headern/profilbilden. så nästa gång jag börjar blogga (om det blir någon nästa gång) så tänker jag göra om bloggen också. vi får se om vi syns igen!

3 september

godmorgon. nu är jag "hemma" i Lålby igen efter en vecka i Vasa. vet inte riktit vad som är hem lägre, Vasa eller Lålby. egentligen börjar det nog bli Vasa, men det blir ändå lätt att jag säger både Lålby och Vasa till "hem". kom hem igår lite innan 6 och senare mot kvällen var jag ute en sväng med Linda, Kim och Hannah. var även och hälsade på Emma & Bennet. 

steg upp för en timme sen idag, blev väckt av Janica och Livia. har kollat lite tv och sånt. kanske ska åka in till stan senare idag på gammaldagsmarknad. jag hoppas verkligen inte att det är kallt ute. har ingen lust att packa på mej en massa kläder, men troligen så blir det så för att inte behöva frysa.

just nu överför jag lite bilder till externa hårddsiken, har varit lite lat med det på senaste tiden så datorn börjar bli rätt så full med bilder och andra grejjer. dags att tömma den!

ikväll ska vi fira Emma som fyller 18 imorgon! ska börja med att äta middag hos henne och sen blir det fest, verkar bli en rolig kväll :)

första september

första september och fjärde skoldagen. och denna skoldag var rätt så tröttsam eftersom vi var ute igår. var i alla fall inte ute så jätte länge, började ju skolan 09:15 idag.

vi började i alla fall med förfest med klassen i Hoviska, sen började det regna så vi tog med oss vårt pick och pack och gick iväg mot O´malleys. under tiden hann vi bli riktit våta, trots att vi hade paraply och soppåsar som skydd. när klockan närmade sig 10 ställde vi oss i kön för att slippa in till Royal, där det var Kick In party. dansade och beställde dricka, samt satt och snackade. senare blev det nästan för mycket folk så jag, Madeleine, Josefin och Julia gick och mötte upp Rebecka och sen gick vi till HulluPullo. drack en drink, dansade, snackade och sen gick vi hem. det blev en riktigt lyckad och rolig kväll, mera sånt! 

nu sitter jag i soffan och väntar på Linda och Sofia. vi ska in till stan. börjar känna mej smått sjuk nu också, sjukt kallt ute så det hjälper inte halsen precis. blir bara värre och värre. måste dricka lite finrexin och sånt så jag inte bli sjuk. vore verkligen inte bra läge för det nu... 

Ursäkta för att jag inte har laddat upp några bilder, men har inte tagit några bilder de senaste dagarna och dessutom så har jag varit allt för lat med att ladda upp och ta bilder. ska försöka bättra mej, men det kan ta ett tag. ciao!