30.06.2013

Så var man hela 21 år. Helgen har gått fort som vanligt men jag har haft en riktigt lugn & bra helg i alla fall.

I fredags var jag bara hemma, var bl.a. på promenad med mamma & syrran. På lördagen var vi också på promenad, hälsade på mormor & morfar och sen bakade jag cupcakes (& de blev faktist riktit goda). Robin kom till mej efter jobbet också. På kvällen kom Jenna & Fredrik på födiskaffe och sen for vi iväg till Kim på grillkväll. Där spenderades då resten av kvällen med god mat & gott sällskap.

Idag (söndag) är det sista Juni, dvs. min födelsedag. På morgonen kom familjen och sjöng för mig och jag fick fina presenter, sen blev det födisfrukost med allt möjligt gott som smörgås, piroger, äggsmör och tårta. Sen på dan var vi till Pavis och åt, riktigt god mat var det! Lite senare kom mormor och morfar till oss på kaffe och nu är vi påväg till Vasa igen. Sitter som bäst och kollar på Dumbo med Livia i bilen!

Jag har i alla fall haft en riktigt skön & lugn födelsedag och fått fina presenter: pengar, strykjärn+bräde, ruukka regnjacka, våffeljärn, blommor, en vas och "ljuskopp". Tack för en bra födelsedag familjen! :)

 

 

sista veckan i juni

En arbetsdag kvar & sen är det äntligen hälg! Idag har det regnat och åskat så det har varit riktigt skönt att sitta inomhus på jobbet. 
 
I måndags var jag med Janica & Livia på stranden, och sen var jag hos dem resten av kvällen och innan jag for hem så var vi på en liten länk. I tisdags var jag en sväng till smedsby också (glömde TVÅ par skor dit dagen innan), fick mat och busade med Livia. Sen satte jag mej på en gräsmatta i solen med Pamela, Jeanette och Josefin innan vi (förutom Jeanette) for till gymmet på en svettigt bodystep pass. Sen tog jag det bara lugnt. I onsdags var vi till Sundom där vi grillade och busade med Esmeralda. 
 
Nu efter jobbet hade jag planerat att fara till gymmet, men jag hade tydligen kollat fel på schemat. Hade tänkt gå på rpv halv 5, men jag hade kollat på onsdagens schema. Det går inga pass denhär tiden som jag vill gå på idag, så jag får helt enkelt ta och strunta i det. När Robin kommer hem ska vi i alla fall åka iväg till Smedsby och hälsa på (igen, hehe). 
 
 

Midsommar 2013

Midsommaren kom och gick, nu är jag ca femtio myggbett rikare. Festen i fredags var helt huippu, dock blev det att dricka en aning för mycket. Trettio pers, grillmat, sol, värme, vänner, öl, vin, lekar, nattpromenad hem mm. Det var fredagskvällen kortfattat. På dan däremot var jag på länk med syrran och sen var vi på villan med familjen, där vi åt god mat och en väldigt god efterrät samt chillade i solen och plockade lite midsommarblommor. 
 
På lördagen var jag beredd på världens krabbis, men jag hade väldigt tur denna gång. Endast lite huvudvärk och trötthet. Så på dan blev jag övertalad att åka ut och cykla. Det blev att cykla till stan med mamma, pappa och Robin på en glass till Camping. Det var det verkligen värt också, bästa dagen-efter-lunchen liksom. På hemvägen var vi via Jonas föräldrar också där Milton och Livia busade på. Senare mot eftermiddagen for Robin iväg hem för att festa vidare med sidebyborna, medan jag bestämde mej för att åka till villan med familjen. Jag tror nog inte jag hade orkat en dag till alltså... Så på kvällen efter att ha kommit hem från villan satte vi oss hemma i tvsoffan och såg på en film som kom från tv; Death at a funeral. Den var faktist riktigt bra! 
 
På söndagen for vi till Kangasjärvi, tänkte simma men fegade ur då det var så himla kallt vatten. Så det blev att chilla på stranden i nån timme och busa med Livia. Sen blev det bara att chilla hemma resten av dagen innan det bar av mot Vasa. Så var midsommaren över för denna gång då. 
 
(jag spenderar väldigt lite tid framför datorn nu på sommaren, så jag vet inte om och när det kommer att komma upp bilder, men i alla fall Felicia och Daniela har laddat upp bilder)