Gott Nytt År

Idag är sista dagen på året och jag är rätt så förskyld och har stegring. Har varit förskyld i flera dagar men det är nog inte så konstigt eftersom typ alla här hemma har varit eller är sjuka. Lite tråkigt att man inte kunnat åka och skida då det varit så fint väder, och nu har snön ändrats till reng och all fin snö från träden är borta. Får hoppas det snart blir lika fint igen! 

Det har varit fullt hus här hela veckan. Hela familjen + kusinerna har varit samlad, så t.ex. i förrgår räknade vi att vi satt 17 st i vardagsrummet. Det har varit roligt men också lite jobbigt med allt ljud som 17 personer får ur sig. Haha. Nu är det i alla fall lite lugnare.. Nu är det bara jag, mamma och pappa hemma. Alla andra har åkt hem och kusinerna är hos mormor och morfar. 

Ikväll blir det att fira in det nya året med några vänner. Får hoppas att jag inte blir så mycket sjukare under kvällen, det får komma imorgon istället tycker jag! Nu ska jag vila och äta lite medicin innan jag börjar göra mej redo för kvällens firande. GOTT NYTT ÅR alla!
 
 

2012 del 1

Tänkte jag skulle ta och ladda upp några bilder från året som gått. Svårt att välja ut bilder, där fanns många som vora kul att ladda upp. Men här är i alla fall några från halva året, resten kommer senare!
 
Var till Ronneby och hälsade på syrran med mamma
 

Tentresultat

Under det här lovet har mitt humör gått ganska mycket upp och ner. Men för tillfället är mitt humör på TOPP. Kollade nämligen mailen för en stund sedan, och gissa om jag var nervös då jag såg att tentresultaten för bokföringstenten hade kommit... Trodde knappt mina ögon när jag kollade på raden där mitt studienummer stod och såg att det stod 5. Jag var tvungen att kolla flera gånger och kollade till och med upp om det faktist var mitt studienummer. & det var det. Jag som tyckte att tenten gick så dåligt och var nervös över att behöva skriva om den, me tydligen så kan jag bokföra! 
 
Om en liten stund blir det att åka iväg till Vasa med Jonas. Vi ska på mellandagsrean och se om vi hittar nåt, hämta Janica & så ska Jonas på möte på kvällen. Så där kommer jag att spendera resten av dagen och kommer troligen hem sent på kvällen först. Hoppas jag hittar något i alla fall :) 

Såhär glad blev jag när jag såg tentresultatet