Söndag

Igår jobbade jag hela dagen så orkade inte blogga heller, eftersom det inte fanns något att blogga om. På kvällen var jag bara hemma. Hade lite lördagsmys med chips, godis & choklad. Bestämde med syrran att börja socker+chipsstrejk på måndag så passade på att äta en massa gott! haha. Men en strejk behövs verkligen. Sen slutade kvällen med att jag somnade på soffan och missade slutet av körslaget. 

Idag har jag gjort på en skoluppgift och nästan fått den klar, hälsat på hos mormor och morfar samt varit till bötombergen och vandrat med syrran & pappa. Gick lite över 7km och sen avslutade vi med en spurt upp för slalombacken och ner igen. Herregud vad tungt det var, just och just så man slapp upp för backen. Men jäkligt bra träning i alla fall! 

Har precis ätit mat och nu gör jag ingenting typ. Resten av dagen har jag i alla fall planerat att se igenom skoluppgiften, chilla, kanske leka lite med Livia och sen vid något tillfälle ska jag se nyaste How I met your mother och Revenge. 

Lite telefonbilder från idag


Fredagsmys

Imorse åkte jag med Robin till närpes när han åkte till jobbet och där väntade jag några minuter på att mamma skulle va klar med sin behandling & efter det åkte vi till Halpa-halli där jag bl.a. köpte en skid-/joggingmössa och en "kauluri" samt en glass. Sen resten av dagen har jag varit två gånger till expert (har äntligen fått min dator tillbaka!), varit på marknaden med mamma & pappa, varit på länk, ätit god hemmamat - köttbullar & potatismos, hälsat på mormor och morfar (& kom hem med en påse med fikon direkt från trädet, mumms), gjort lite skoluppgifter samt varit på en långpromenad med syrran i solnedgången och varit i bastun. Resten av kvällen blir det fredagsmys framför tv med frukt, chips & choklad. nami nami säger jag bara! 
 

Typ helg

Har egentligen inte helg nu men för mej blev det så. Bestämde mej för att åka hem med Robin imorgon då han åker till jobbet. Dock känner jag mej dålig för att jag inte åker till skolan imorgon... Men vi har endå bara en lektion!

Annars idag har jag varit i skolan där jag haft bokföring, håltimme (gjorde en bokföringsuppgift som jag inte ens e säker på om vi skulle göra - men om inte så var det i alla fall väldigt bra träning) och sen avslutades dagen med lektion i marknadsföring.

Ikväll har jag & Robin varit barnvakt åt lilla Livia. Busig som alltid, hon var på väldigt bra humör idag så det var skoj :) kul kul! Nu är allt packat och klart och vi kollar på lyxfällan. Efter det blir det att sova! Gonatt :)