En varm helg

Usch vilket tråkigt väder vi har fått den här veckan... Kallt och blåsigt. Förstår inte hur vädret kan ändras såhär bara, från ca 30 grader till under 10 grader, blää. 

Under helgen var det i alla fall fint väder. På fredagskvällen hoppade jag på tramppolinen med Livia, sen var jag, Robin, Linda och Kim till Vonnela och åt, därefter hämtade vi upp Hannah och for på årets första campingglass. Körde lite runt sen också samt sökte upp en geocach. 

På lördagsmorgonen for jag och Livia ut på tramppolinen redan vid 8-tiden där vi njöt av vädret, åt frukost och hoppade. Spenderade största delen av dagen utomhus. Var bl.a. till stan med mamma och shoppade lite, var till camping på ett dopp, njöt av solen, busade med Livia och Celina och så vidare. På eftermiddagen blev det att grilla och äta tårta för att fira pappas födelsedag som var på söndagen. Därefter blev det villahäng med Robin, Linda, Kim, Simone och Sabina. Vid tolv när vi for hem var det fortfarande ca 20 grader ute, helt underbart! 

På söndagen blev det födelsedagsfrukost och sen gjorde vi klart inbjudningskort och var en sväng till mormor och morfar. Därefter bar det av mot Vasa. Resten av dagen blev det att handla mat, tvätta, städa och göra fotobok. 


 
 

Fredag & frukost på balkongen


Har precis ätit frukost på balkongen och som bäst läser jag lite bloggar och chillar, snart dags för veckans sista arbetsdag! Vanligtvis äter jag alltid gröt till frukost, men på sommaren äter jag helst naturell yoghurt med mysli & olika frön och bär i. Vill helst inte ha något varmt på morgonen då det annars är så varmt också. 

Sen ikväll bär det av mot Lålby, som sagt. Tror inte att jag orkar börja dra med mig datorn när de lovat så fint väder, så då blir det knappast något bloggande heller. Men ha en bra & solig helg! Själv vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag skulle vilja...
 

Strandväder

Idag var det återigen riktigt varmt & härligt väder. Efter jobbet var jag på stan en stund (en nackdel med att jobba i centrum är väl kanske att det lätt blir att gå igenom någon affär på väg hem...), sen hann jag bara hem snabbt för att byta och om äta. For sen med Jeanette och Jacob på glass och när Josefin kom for vi och spelade volleyboll till stranden. Efteråt gick vi runt i vattnet också, alltså det var riktigt varmt vatten. Det hade jag nog inte trott. Dock kunde jag bara gå tills det kom upp till shortsen, men hade jag haft med mig bikini hade jag nog hoppat i direkt! 

 
Imorgon är det helg och då har jag även klarat av första veckan på jobbet, jej! Ska dessutom åka hem och hälsa på under helgen, det ska bli kul eftersom jag inte varit hemma på ca 5 veckor. Dock har de lovat varmare väder till Vasa än Kstad, så det är ju lite synd....