proppmätt av tortillas

Kröp precis ner under täcker och skulle helst av allt bara somna direkt, men nej det går inte. Jag måst läsa liiite till på tenten innan jag sover. Har varit väldigt lat med tentläsandet idag. Och alla andra dagar. Känns så jobbigt att läsa till samma prov igen som vi redan haft en gång, men vill man försöka höja vitsord så är det ju ens eget val...

Ikväll har vi varit och handlat och sen när vi kom hem kom Alexander hit. Kollade Salatut Elämät medan killarna gjorde i ordning tortillas och sen blev det att mumsa i sig av det. Därefter kollade vi lite på Full House och därefter Pengarna på bordet. & nu ligger jag här och killarna ska kolla någon film.

Imorgon har vi äntligen första kökstimmen. Hoppas det blir roligt. Tyvärr missar jag barlära imorgon p.g.a. tenten... vilket är rätt så synd. Skulle nog vilja vara med på varje barlära timme så man inte missar något, men har man tent så har man. 

Nej nu måste jag läsa lite så jag får sova någongång. börjar först 10 imorgon vilket är skönt.. men sen slutar vi först klockan 6 vilket inte är lika skönt... Gonatt!

(Herregud förresten av jag är törstig hela tiden, blev så efter att ha ätit tortillas. Skulle vilja dricka något hela tiden!)

Dagens outfit

"En touch av undervegetation"

Så var första skoldagen för den här veckan över... & fan vad jag trivs bra i skolan mot vad jag gjorde i gymnasiet. Idag har vi haft matematik, Informativ kommunikation & vinlära. På vinlära fick vi smaka på två olika viner. Ingen av dem smakade speciellt god. Den ena smakade alldeles för stark och konstig och den andra smakade alldeles för söt. Vi skulle sedan också skriva upp vad vi kände för smaker, hur det doftade osv... (rubriken är något som linda plötsligt sa, det lät verkligen som hon försökte låta ordentlig. haha) 

Kom i alla fall hem för en halvtimme sen och borde egentligen plugga på tent istället för att sitta här. Men ska nog strax göra det också. Ikväll kommer Robin hem hit efter jobbet. Har inte sett honom sen förra tisdagen, oj vad läge sedan det var. haha! Ikväll borde vi nog åka och handla, kylskåpet börjar se lite tomt ut...