Torsdag

Idag har jag haft en chill&jobb-dag.

Chillade hela morgonen framför tv samtidigt som jag virkade och åt frukost. Jobbade 12-18 och efter det har jag haft en riktit chill kväll hemma med hunden & katten som sällskap. Har kollat tv, varit på två korta promenader, virkat, ätit och varit på datorn.

Nu är det dags för mej att sova. Har tre helt lediga dagar & helgen framför mej, vad skönt det ska bli! Tråkigt att det ska regna bara... Men helgen är i allafall fullspäckad med program så vädret kommer inte att förstöra helgen i alla fall! Gonatt :)

En dag i Vasa

Idag har vi spenderat hela dagen i Vasa. Vi har varit en sväng till lägenheten, köpt några presenter, ätit på Amarillo samt hälsat på i både sundom & smedsby. Har först busat med Esmeralda och sen med Livia :) skoj!

Kom hem för en stund sedan, kom i god tid innan "leveä kuljetus" kom emot, de var på paus i närpes nämligen. Vilken tur, för de sa på radion innan att man måste stanna när de kommer emot då det var så brett.

Nu är vi i alla fall hemma och det blir troligen bara att chilla resten av kvällen!

Ledig dag

Igår blev det att jobba hela dagen & efter jobbet läste jag till inträdesprov tills kom Robin hit. Gjorde inte så mycket.. Typ kollade tv och sånt. Robin hjälpte till med något med traktorn och att göra en sandlåda så medans var jag på en promenad med mamma & rocky samt kollade gossip girl.

Imorse steg jag upp lite innan 8 och var på en 6km länk med mamma och nu har jag gjort lite magövningar medan jag väntat på min tur att duscha. Sen bär det av mot Vasa med Robin :)