Familjehelg hemma i Kristinestad

Den här helgen har varit en riktig familjehelg, och en väldigt rolig sådan. I fredags for vi iväg till Kristinestad och som vanligt var det fredagsbastu, idol & fredagsmys som stod på schemat. På lördagsmorgonen var jag till frissan och toppade håret och sen var jag ute och lekte med syrran, hennes dotter och hundarna. Resten av helgen har vi bland annat varit till simhallen, varit på promenader och ute flera gånger och lekt roliga lekar, busat med småflickorna, haft glöggkväll och hälsat på hos mormor och morfar.
Det som var så roligt i helgen var att vi nästan alla var samlade hos mamma & pappa , alla förutom ena syrran med familj (som tyvärr bor lite för lång borta...). Det var också så himla roligt att leka lekar som vi brukade leka när vi var små, som till exempel "kyrkråttan" (som är lite som kurragömma men lite annorlunda) och "tjärobytta". Det är roligt när flickorna blivit lite äldre och man kan börja leka lite annorlunda lekar med dem :) Så roligt!
På lördagskvällen hade vi som sagt glöggkväll också. Förra året då brorsan gifte sig så fick pappa i en lek till uppgift att bjuda brudparet på glögg. Dock hann han inte göra det förra året, så det fick bli i helgen istället. Det var riktigt mysigt och gott att äntligen dricka lite glögg. Jag har hållit mig ifrån glöggen hittills, men i helgen fick det bli första koppen för i år. Dessutom har jag lyssnat på julmusik ikväll också samtidigt som jag påbörjat min julstädning.
Det var min helg det. Nu ska jag så småningom leta mig till sängs, för imorgon är det återigen dags för en helt ny vecka!

Minnen - Kos 2011

Det är torsdag, vilket betyder att det snart är helg. Robin står i köket och steker plättar och jag tänkte för en gångs skull uppdatera min omslagsbild på facebook. Istället fastnade jag för att kolla igenom gamla bilder på facebook. Vilka minnen allltså! Det finns en hel del bilder som verkligen inte är fina, men bara av att se bilderna (trots att de kan vara hur fula som helst) får mig att minnas tillbaka till den tiden som de är tagna. Orkade dock inte kolla igenom alla bilder, men denna gången fastnade jag speciellt för minnen från vår abisresa till Kos. Det var verkligen en superrolig resa och ett super avslut med gymnasieklassen (eller åtminstone halva klassen). 
Det blev alltså ingen ny omslagsbild på facebook heller, istället blev det att se tillbaka på gamla minnen ♥ Nu ska vi strax äta plättar och se några avsnitt av julkalendern Mysteriet på Greveholm. 
 

En helg i Kristinestad & farsdag

Så var ännu en helg snart över. Den här helgen har vi spenderat i Kristinestad hos våra föräldrar. I fredags började jag dagen med att fara till gymmet på morgonspinning med Heidi innan jobbet, det var härligt. En superbra start på dagen är nog att träna, man blir ju så pigg och glad av det. Slutade också tidigare i fredags så det blev en lite kortare arbetsdag. Efter jobbet blev det att köra iväg mot Kstad. På kvällen sen var vi och hälsade på Sofias lilla söta hundvalp innan vi for iväg till Linda & Kim på idolkväll och fredagsmys.
I lördags var jag, Robin och mamma till stan och handlade och därefter for jag och Robin iväg till Heden till Robins föräldrar. Hela hans familj (med familj och respektive) var på plats, så det var riktigt roligt. Där var vi bland annat ute på en blöt skogspromenad och blev bjudna på supergod hemmagjord pizza. På kvällen sen for vi till mormor och morfar på farsdagskaffe lite i förväg.
Idag är det farsdag och dagen har spenderats med familjen. Började morgonen med att göra i ordning frukost och sjunga för pappa samt ge honom våra presenter innan vi njöt av en god frukost. Därefter for vi på promenad med hundarna och var ute på gården och lekte. Lite senare kom mormor och morfar till oss och vi åt en tidig och väldigt god farsdagsmiddag. Till efterrätt blev det kaffe & tårta innan det var dags att fara iväg hem till Vasa. 
Ikväll har ja varit på länk med Molly och städat ut några lådor samt packat upp alla mina grejjer. Molly har varit så trött att hon bara legat på soffan och sovit och slappt, hehe. sötnosen ♥ Nu ska jag kolla solsidan!