Glad vappen!

Idag firas det vappen, eller ja för min del blir det inte så mycket firande ikväll. Det blir att fara ut och äta med Robin och några vänner och sen ska vel de andra ut medan jag stannar hemma. Orkar inte med köer & krabbis helt enkelt, dessutom säger plånboken stopp. 

Har jobbat några timmar idag, handlat, städat och gjort mej klar. Egentligen skulle vi göra munkar men vi orkade inte heller, hehe. Imorgon är det första maj (tänk att det redan är maj!) och då blir det att umgås med syrran, brorsan och deras familjer. 

Ha en riktigt bra vappen alla! Här är en bild som jag hittade från vappen 2008, då hade jag och Robin varit tillsammans endast några månader. Var med några kompisar på sommarstugan, Robin kom dit och hälsade på en sväng och sen på natten kommer jag ihåg att jag och mina kompisar promenerade till Kstad till en annan villa, och jag kan väl nämna att det nog är en bra bit att gå. Orkade inte söka upp bilder från de närmaste årens vappenfiranden, dessa bilder hämta jag nämligen från f.d. bilddagboken. 

 
 
  
 

8 down 0 to go

Jeeee, äntligen är alla 8 tenterna över, så härligt! Idag vaknade jag 5:50 och var superglad för att vi hade sista tenten idag. Så jag var ju tvungen att stiga upp då och repetera lite, för hade jag somnat om hade jag helt säkert varit flera gånger tröttare nästan gång jag vaknat.
 
Började dagen med några timmar på jobbet, lunch i skolan och tentskrivning. Tenten gick helt bra tror jag. Efter skolan har jag gjort två och ett halft projektarbete i matematik, så nu återstår endast ett halft projektarbete plus ett grupparbete i finska för det här året! Härligt härligt. 

Tänkt att det snart är Maj alltså... April har nog gått otroligt fort! 


Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig....

...lite för lite pluggande och träning och lite för mycket chill & onyttigheter. 

Fredagen började med att jag försov mig, blev försenad och låste ut mig. Otur alltså, men faktist helt olikt mig (är sen och försover mig sällan, dock har jag nog låst ut mig två gånger tidigare). Så det blev att promenera till jobbet eftersom jag inte hade någon cykelnyckel. Efter jobbet var jag i skolan och sen skulle jag egentligen plugga men eftersom jag inte slapp in i lägenheten så blev det att spendera några timmar med vännerna istället. Var till stranden på årets första bollaglass, chillade en stund och sen for vi och köpte en grill och for till Jeanette och grillade. På kvällen sen for jag och sov över till Smedsby. 

På lördagen var jag barnvakt åt Livia på morgonen och vi var och lekte till två lekparker. Sen kom mamma och pappa och vi for till stan. Medans pappa och brorsan for och se på bilar for vi andra med Lotta och Celina på lunch till Loftet. Sen var vi en stund i en lekpark innan vi for på glass till torget. For hem en stund och pluggade och sen lite senare for jag igen med mamma, pappa och Livia till Smedsby och lämnade där över natten. 

Idag var jag längre än planerat i Smedsby och när jag kom hem var det bara att plugga. På kvällen kom Hannah hit, vi åt glass (självgjord) och for sen ut på en liten promenad. Nu blir det kvällsmål framför en New Girl, som jag har börjat se på!