Life Unexpected

Jag har precis sett färdigt ännu en superbra serie som jag fastnat för, nämligen Life Unexpected. Tyvärr förstår jag inte hur en så bra serie endast kan ha två säsonger med 13 avsnitt per säsong. Jag kunde ha sett tio säsonger med 23 avsnitt per säsong. Blev riktigt ledsen nu när jag insåg att det var sista avsnittet. Ogillar verkligen när bra serier tar slut för fort, dock var det tur att serien fick ett bra slut i alla fall. Men hur som helst, trots att det var en allt för kort serie så rekommenderar jag att se dem, speciellt för dem som tycker om serier som One tree hill och Gossip girl. 

Skidning

Förra helgen var vi som sagt och skidade. Det blev endast några kilometers skidning men det var en bra första gång och roligt var det. Förra året hann jag inte skida en enda gång på grund av att snön hela tiden smälte bort, så nu var det verkligen roligt att få skida igen. Den här veckan smälte snön bort också men ny snö är på kommande, så vi får hoppas på att vi slipper och skida någon dag nästa vecka också och att snön inte regnar bort så fort!
Förra helgen då vi var och skidade prövade jag mammas skiddräkt, några dagar efteråt handlade jag min egen på sportias rea. Mycket trevligare att ha ordentliga kläder, dessutom så kommer jag att ha användning för dem fleeera år framåt. 
 
 
 
 

I´m back!

Ja, det är ett tag sen. Men nu är jag här igen, förhoppningsvis! hehe.
 
Åre-resan är över, två dagars resande & tre dagar i backen och på afterski. Själv skippade jag festandet och tog det lugnt, men det var bara skönt. Helt bra väder - en superfin dag med sol och två dagar utan sol, men helt bra backar trots att det sista dagen var rätt så isigt. 
 
Efter resan var det skönt att komma hem igen och det bästa var ju att få träffa Molly. Saknade henne sedan första dagen liksom. Så blir det när man är van vid att se henne precis varje dag. Var hemhemma förra helgen eftersom vi samtidigt hämtade hem Molly därifrån. Var och skidade för första gången i år, hälsade på mormor och morfar, tog det lugnt, gjorde skoluppgifter och busade me Molly. På söndagen var det dags för valpkurs, alltid lika roligt!
 
Under veckan har jag varit utan godis och nästan helt utan socker (ska försöka mig på att ha lördag som godisdag och annars försöka hålla mig borta från sötsaker), tagit igen med skolgrejjer, varit endast en gång till gymmet, varit och skidat en gång (sen regnade snön bort....) och det bästa av allt BOKAT EN RESA! Jag hade verkligen inte tänkt mig att boka någon resa nu eftersom jag precis har kommit hem från en, men vi kom på flera ursäkter för varför vi ska åka så därför bestämde vi oss för att boka. Så i mars blir det alltså att åka till Maspalomas! 
 
Några bilder från backen i Åre: 
 
Årets t-shortor ser ni ovan!