Youtubeklipp

Jag är absolut inte en sån som sitter och tittar på roliga(/"roliga") youtubeklipp varje dag, helt tvärtemot - jag blir lätt irriterand om folk sitter väldigt länge t.ex. på en förfest och kollar youtubevideor. Klart det kan va roligt att se en eller två som verkligen är bra någongång men att hela tiden kolla, nej det förstår jag mej inte på.
 
Brukar i alla fall kolla vissa videor ibland som någon delat på fb eller bloggat om, om de verkar vara något värt att se på. Här är en video som jag hittade på Fokis blogg & tycker att människorna i filmen är urduktiga - att man kan lyckas med något sådant med en så stor grupp människor, fantastiskt! (den är rätt så lång, så om ni inte orkar se igenom hela så borde ni åtminstone klicka er igenom hela videon, för det kommer flera grejjer)
 
 

Beslutsångest

Jag har hela veckan planerat att åka hem till Lålby i helgen eftersom jag inte varit hemma på två veckor, men nu har jag beslutsångest om jag ska stanna i Vasa eller åka till Lålby. Varför kan man inte vara på två ställen samtidigt liksom? Det vore ju asbra. Båda ställen lockar väldigt mycket just den här helgen och jag kommer helt säkert inte att kunna bestämma mej förräns riktigt i sista minuten. Dessutom OM jag far till Lålby så vet jag inte om jag ska åka imorgon eller på lördag... Haha, shitt vad svårt det kan va alltså!
 
Nåja, detta kommer jag att grubbla över resten av kvällen men ska även försöka hinna med ett RPV-pass och kanske lite skoluppgifter... + sista avsnittet i första säsongen av The lying game.

Minnen <3

Kollade lite bilder på facebook och plötslit har det gått nästan en timme, haha. Men så himla roligt att se igenom gamla bilder, det väcker så himla många minnen. 
 
England <3
Stockholmresan med dramagruppen, så himla bra!
Malta med mamma, pappa & Sofie, jäkligt rolig resa!
Rock my hair and tattoo
ABI 11
Kos med klassen (nästan hela klassen) - superduperbra resa!
 
OCH MYCKET MYCKET MERA. Orkade inte sno så många bilder, men här är några (av väldigt många) fina minnen som jag aldrig kommer att glömma!