Trivs bra med schemat!

Det har endast gått några dagar av vårt schema men jag känner redan hur bra jag trivs med det. Det är inte speciellt svårt att följa det och man kan göra riktigt goda måltider på det man ska äta. Dock ska man äta lite mer än vad det ryms i min mage, vilket jag har lite svårt med. Men försöker mitt bästa med att äta upp allt! Sötsuget har också hållits borta och jag har varit mätt dygnet runt. Det enda negativa är vel att det blir rätt så dyrt att köpa rätt sorts mat + att det kan vara svårt att hålla tiderna när man har oregelbundna tider i skolan och på jobbet. 

Jag har aldrig sett gymsalsträning med vikter och maskiner som min grej, jag har alltid tyckt att det är tråkigt och att jag inte får ordentligt gjort när jag tränar själv. På passen kämpar man liksom på ett annat sätt. Men nu när vi har börjat på med vårt schema så har jag ändrat synen på salträningen. Nu ser jag till och med framemot passen. Det är så mycket roligare när man har någon att träna med och ännu bättre är det när vi har samma schema som vi följer. Idag kom jag till och med på mig själv med att tänka på hur jag ska kunna vänta ända tills imorgon på vårt nästa pass (eftersom vi har vilodag idag). I like it, and i like it a lot. 
 
Förresten, från en sak till en annan, någon som vet om man kan se Paradise hotel Norge från Finland? Skulle så gärna vilja se det!
 
 

Challenge accepted!

Tänkte jag skulle ta och berätta lite kort innan jag går och lägger mig om det jag och Jeanette gett oss in på. Det började med att vi var på gymmet och kollade på priserna för en PT, herregud så dyrt det är. Då kom Jeanette att tänka på något hon hade sett på fb (bodycamp), så vi kikade in på sidan och nästa dag hade vi beställt ett schema. Vi har alltså beställt ett tränings- och kostschema från bodycamp.eu. Vi valde att ta Get Fit för 12 veckor. Denna vecka startade programmet och trots att vi kanske inte följer kostschemat till 100% (tider o.s.v. är lite svårt att följa när man har olika tider i skolan och på jobbet) så ska vi försöka vårt bästa och hålla ut så länge vi kan :) Vi är verkligen taggade på det här och försöker peppa varandra så gott det går. Är man två är allt så mycket roligare & man orkar bättre! Så nu hoppas vi att vi hålls friska & orkar hålla ut & göra vårt bästa, så får vi se om vi alls får något resultat :) 
 
Efter dessa tre månader ska jag jämföra med bilder och kroppsanalys. Har tagit bilder och gjort en kroppsanalys nu och ska ta bilder och göra en kroppsanalys igen efter tre månader (eventuellt efter 1 1/2 månad också). Nu återstår det bara att se om vi orkar oss igenom detta till slut eller ej, så får vel säg att "challenge accepted!".
 
weheartit
 
 

Tränings- och kostschema

Såja, nu har jag och Jeanette kommit igång med vårt tränings- och kostschema. Igår fick vi schemat så idag började vi påriktigt. Tog vilodag igår och var istället med Robin till plantagen och handlade hem lite nya växter, äntligen! Idag efter jobbet körde vi veckans första pass (lår) enligt schemat som vi fått och det gick faktist riktigt bra! Trots att vi kom igång med schemat först idag så ska vi försöka få in alla fyra pass (som vi ska ha per vecka) under denhär veckan också. Så nu är vi igång påriktigt och jag är riktigt taggad, får bara hoppas att det håller i sig. Robin tog lite bilder på mig igår (som jag kan jämföra med ifall jag klarar detta till slut) och att se de bilderna fick mig att vilja det här ännu mera. Så nu kör vi!
 
Fick riktigt vårkänslor när jag fick hem från jobbet igår, solen sken & det var härligt väder.