Redo för Stockholm Marathon?

Den korta arbetsveckan är över och som bäst sitter jag i köket hemhemma i Lålby.  Väskan är nästan färdigpackad och snart blir det att fixa mat och vänta på att åka iväg mot Åbo. Stockholm here we come! 
 
Annars den här veckan har jag jobbat, varit på promenader, spelat minigolf med vännerna, ätit allt för många glassar, kört hem från Vasa samt umgåtts med Robin, Linda, Kim och Bennet igår kväll. Vi var och såg på Linda & Kims hus, sen satte vi oss på en brygga och åt pomfritt och därefter for vi till Camping på glass. Mumms!
 
Idag har jag varit till stan och fixat lite ärenden samt varit på promenad med hunden. Det varma och fina vädret bara fortsätter, vi får hoppas att det är fint i Stockholm på lördag också men helst inte för varmt!  Som bäst sitter jag och dricker Dexal sportdryckskoncentrat som man tankar med inför marathon. Börjar bli ordenligt nervös inför lördagen nu. Just var det liksom flera månader kvar och nu är det endast några dagar..... Jag hoppas ni håller tummarna uppe för oss (speciellt för mig som aldrig har sprungit det förut)! 
 
Som sagt var jag och spelade minigolf med tjejerna i tisdags och efter att ha spelat var vi ner till stranden också där vi satte oss på en brygga med varsin glass i solen. 
 

Pappa 60 år

Så börjar helgen vara slut ännu en gång & detta har varit en riktigt bra helg. Som sagt fyllde pappa 60 år i lördags så då firade vi honom. Hela dagen spenderades utomhus, från morgon till kväll. Det var så härligt att bara vara ute hela dagen. Mormor och morfar kom till oss och vi åt en tre rätters middag ute i det härliga vädret (bilder nedan). Annars satt vi bara, pratade, chillade, drack lite, hoppade på trampolinen och busade med ungarna. Mot kvällen kom pappas ena bror med sin fur också till oss och då blev det kaffe & tårta samt några timmar senare grillade vi korv. En riktigt lyckad dag blev det i alla fall! 
 
Idag har jag hängt på en brygga med Linda och Hannah och därefter var vi på glass till camping. Sen har jag bara chillat ute och varit hemma, ätit mat ute och tagit det lugnt. Nu är jag tillbaka i Vasa och redo för en lite kortare arbetsvecka (åker ju till Stockholm i slutet av veckan). Nu ska jag sätta mej i soffan med något gott att äta och se några Pretty Little Liars avsnitt! 
 
Orkar inte ladda upp så många bilder från helgen, det tar så lång tid att gå igenom alla och redigera osv. Men här är i alla fall en bild på mej och Robin och så på vad vi åt för mat. 
 

60-års firande

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag. Hurra Hurra Hurraaa!

Idag fyller alltså pappa hela 60 år! Så idag började vi dagen med en ordentlig födelsedagsfrukost. Sen har vi varit på uteloppis i stan samt på glass till Camping. Som bäst chillar jag bara och tar lite foton ute i solen & sen lite senare blir det 3 rätters och kaffe på kvällen. Det blir mycket gott idag med andra ord!