tidig väckning

det blev visst inte att va hemma hela kvällen heller... efter jobbet åkte jag en sväng till stan och satt och kollade på terasbygge hos Emma och Bennet. sjuklingarna jag & Linda satt och såg på. när jag kom hem kollade jag fyra bröllop och nu ligger jag i sängen och ska se How I met your mother innan jag ska sova. imorgon börjar jag jobbet 05:30, så det blir väldigt tidig väckning för min del. tänk om jag försover mej!?!?! nej det borde jag nog inte göra, har pappas dunderväckarklocka som man helt säkert vaknar till

GONATT

sista maj

idag är det sista Maj och imorgon är det redan Juni. jag som tyckte att Maj just började! det är i alla fall en månad, minus en dag, tills jag fyller 19 år och endast några få dagar tills vi tar studenten! som det ser ut nu kommer solen i alla fall att va framme på lördagen, så får hoppas att det också stämmer. vore lite tråkigt att ta studenten i regnet. 

igår jobbade jag 13-18. skulle egentligen bara vara 13-15 medan de andra hade ett möte men så var det lite längre och jag fick stanna där till klockan 6. var helt ensam i köket och det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. brukar ju inte va i köket heller så. efter jobbet var det raka vägen hem och byta om och sen åka till Halpa-Halli med tjejerna. köpte en studentpresent till en vän, en till mej själv, lite billiga glas, sturmpbyxor och smink. efteråt åkte vi och smakade på jättegod hemgjord glasstårta och sen vidare hemåt.
om ungefär en halvtimme börjar jag jobba, ska jobba 11-18 idag. känns lite jobbigt att börja jobba igen efter 3 veckor semester. sen blir det troligen att bara var hemma ikväll och sova tidigt eftersom jag har morgonskift imorgon och börjar redan halv 6. 

typiskt förresten att solen ska lysa och det ska vara varmt just idag då jag jobbar precis hela dagen. synd.... men nu måste jag göra mej klar. hejjjj

29.5

söndag, dvs en tröttdag. sov länge idag, vilket var väldigt skönt! men är ändå rätt så trött.

var på två examensfester igår, på dan till Erica och på kvällen till Kim. efteråt blev det att spela spel med tjejerna. det blev päreläbaarin & party alias. efteråt körde vi runt en stund med väldigt hög musik och humöret på topp. sen gick jag, Linda och Simone till Alma och tog en drink. tänkte även gå och dansa till Night Bird men åkte i stället ut en sväng med Emma och Bennet och kom sen hem vid halv 4 tiden ungefär. 

idag har jag slöat, städat och varit med Jenna. har även testat kläder som lotta skulle sätta bort, så fick en hop med kläder som passade :) just nu väntar jag på att Robin ska komma och sen får vi se vad det blir att göra!