sista augusti

tredje dagen i skolan och det känns bra. idag hade vi inga lektioner eftersom vi hade något välkomstparty likanden grejjs. lite program, en från idols var och uppträdde samt något rockband. men gick därifrån lite tidigare då det till slut blev så himla kallt! var med Madeleine en sväng till rewell center och gick till några affärer. mötte Janica och Livia där och sen även Marielle och Teemu och dom kom till mej när jag gick hem. var barnvakt åt Livia en halvtimme ungefär. det gick bra. sen kom Janica och Jonas och hämtade henne. 

nu har jag gjort mej klar och sitter och väntar på Linda och Madeleine som borde vara här vilken minut som helst. klockan 7 ska jag och madeleine och möta upp klassen och ha förfest någonstans innan vi drar ut! hoppas det blir en rolig ikväll :)

Vasabo

så var man Vasabo! flyttade in helt igår med Robin, så nu är vi sambon (sambosar? hur man nu säger det...)

Idag hade vi vår första skoldagen i en helt ny skola, i en helt ny stad. Vasa Yrkeshögskola. den skolan går jag nu i och där går jag på Turism/Restonom. även Madeleine går i samma klass vilken känns rätt bra i början. speciellt idag då det var första dagen, det var skönt att ha någon att gå med. skoldagen var bra och klassen verkar riktit bra den också. fick en del info, lekte lite lära-känna-varandra-lekar och sånt. imorgon börjar jag 8:15, vilket betyder att det blir att ta det lugnt och gå och sova tidigt. hoppas resten av veckan också blir bra så man får en bra start i nya skolan. ska försöka börja uppdatera lite mer nu, om jag hinner förståss... ha det bra!

25 Augusti

sommaren (eller i alla fall sommarlovet) börjar dra mot sitt slut och jag har avslutat lovet med en härlig vecka på Rhodos. kom hem för lite mer än en timme sen och har rest hela natten.

var på Rhodos med Marielle & Jenna. vi hade väldigt varmt och fint väder varje dag, inte en droppe regn. vi solade, badade, snorklade, drack, hade roligt osv.....  vi bodde på ett familjehotell som var välidgt stort och fint. ett väldigt stort område med många polar och stranden bredvid. till stan var det ca 4 km så dit var det bara att ta en taxi, vilket var skönt då taxi nästan blev samma pris som buss. hade det iallafall väldigt varmt och skönt där hela veckan :) 

nu just sitter jag och väntar på att Robin ska komma (men tyvärr krånglar bilen..) och på att maten ska bli klar. vrålhungrig! för övrigt är jag rätt så trött, har ju inte sovit ordentligt inatt då vi rest hela natten. men har ändå ingen lust att sova. får se när jag somar, hehe. ska vel ta och kolla på något program eller så medan jag väntar och bara ta det lugnt.