Höstens färger & barnvakt

Idag tog jag med mig kameran ut på promenaden med Molly efter jobbet och knäppte några bilder. Tyvärr blåste det rätt så mycket så jag orkade inte riktigt ta så många bilder. Men några höstiga bilder blev det i alla fall (se nedan). 
Annars har jag spenderat den här kvällen i Sundom. Jag har varit barnvakt åt Livia medan syrran var på möte. När jag kom dit var nästan alla barn från granngårdarna där och lekte så det blev att leka med ca åtta barn i en timme. Men det var riktigt roligt och det var bra övning för Molly att vara med så många barn samtidigt (eftersom hon brukar vara lite rädd för barn). Det tog en stund för Molly att bli van, men hon blev nog det efter en stund och kunde slappna av lite även med alla barnen runtomkring. När klockan närmade sig sju och de andra for hem, for jag och Livia in för att steka plättar och se Frozen (surprise surprise!). 
 

Fullmåne & blodmåne

Imorse steg jag upp tidigt för att jag ville se den blodröda månen. Tyvärr hann jag bara se en liten liten glimt av den innan molnen täckte hela månen. Blev väldigt besviken för jag hade gärna sett det och kanske knäppt några bilder också... Nåja, har i alla fall fått se många fina bilder på den :) 
 
Istället fick jag nöja mig med den vanliga fullmånen. Skulle krypa ner under täcket och läsa en stund men så såg jag hur fin månen var, så jag var bara tvungen att knäppa några bilder. Dock hade jag inget stativ så det blev lite skakigt. Men nu ska jag gå och lägga mig i alla fall!
 
PS. Kom precis på att min gamla design har kommit tillbaka, konstigt? Nu var jag och råddade till det också så får ta och fixa det senare....

Två kalas & en länk

I helgen har vi varit på två kalas, så det har blivit mycket gott den här helgen. I lördags var vi på Livias 5-års kalas, där det bjöds på både sött och salt och som det kanske syns på bilderna var temat Frozen. Hon fick en massa fina presenter och nästan allt var Frozen, dessutom var hon klädd som Elsa i Frozen och bjöd på en Frozen tårta. Det är det som gäller nu minsann. Sen spenderade vi resten av kvällen hos dem också. 
Idag var jag, syrran & Molly på länk till Öjberget. Därefter for jag till dem och gjorde mig i ordning och sen blev det att fara till Robins bror på kalas. Där bjöds det också på både sött och salt, mumms!
Det var vår helg. Dessutom har jag varit en sväng till stan med mina föräldrar samt mormor & morfar och så var jag och mamma på Biosignaturemätning igår. Det var riktigt intressant att testa faktist! Jag hade tänkt skriva ett inlägg om att vara hundägare under helgen också men tyvärr har jag inte haft tid. Ska försöka göra det någon dag nu snart :) Nu ska jag strax krypa ner under rena lakan & förbereda mig inför en ny vecka!