En varm helg

Usch vilket tråkigt väder vi har fått den här veckan... Kallt och blåsigt. Förstår inte hur vädret kan ändras såhär bara, från ca 30 grader till under 10 grader, blää. 

Under helgen var det i alla fall fint väder. På fredagskvällen hoppade jag på tramppolinen med Livia, sen var jag, Robin, Linda och Kim till Vonnela och åt, därefter hämtade vi upp Hannah och for på årets första campingglass. Körde lite runt sen också samt sökte upp en geocach. 

På lördagsmorgonen for jag och Livia ut på tramppolinen redan vid 8-tiden där vi njöt av vädret, åt frukost och hoppade. Spenderade största delen av dagen utomhus. Var bl.a. till stan med mamma och shoppade lite, var till camping på ett dopp, njöt av solen, busade med Livia och Celina och så vidare. På eftermiddagen blev det att grilla och äta tårta för att fira pappas födelsedag som var på söndagen. Därefter blev det villahäng med Robin, Linda, Kim, Simone och Sabina. Vid tolv när vi for hem var det fortfarande ca 20 grader ute, helt underbart! 

På söndagen blev det födelsedagsfrukost och sen gjorde vi klart inbjudningskort och var en sväng till mormor och morfar. Därefter bar det av mot Vasa. Resten av dagen blev det att handla mat, tvätta, städa och göra fotobok.